Uw eigen unieke stickers zelf ontwerpen

Iedere kans die u krijgt om indruk te maken moet u grijpen. Een (eerste) indruk is nou eenmaal bepalend voor de keuze om wel of geen klant te worden. Het trekken én behouden van deze aandacht doet u eenvoudig met behulp van uw eigen ontworpen stickers. Kies voor het type sticker naar wens, voeg uw logo, bedrijfsnaam of slogan toe en ontwerp uw eigen stickers via de ontwerptool van Digitalesticker. De ideale manier om uw bedrijf te promoten onder potentiële klanten!

Waar kan ik zelf ontworpen stickers voor gebruiken?

Stickers zijn goedkope én effectieve marketingmiddelen waarmee u uw merk onder de aandacht brengt, producten en diensten promoot en de verkoop stimuleert. Naast dat ze er leuk uitzien, zijn ze ideaal om te gebruiken voor mond-tot-mondreclame. Deel ze uit op plekken waar veel mensen samenkomen, zoals evenementen, stations en andere openbare gelegenheden. Let wel op dat je hier soms toestemming voor nodig bent.

Zelf stickers maken en ontwerpen via onze ontwerptool

U kunt uw eigen stickers ontwerpen met behulp van onze ontwerptool. Hierbij bepaalt u – per stap – zelf hoe u wilt dat uw stickers eruit komen te zien. Volg voor het ontwerpen van uw eigen stickers het volgende stappenplan:

1. Kies het gewenste type sticker
Allereerst is het van belang om het gewenste type sticker te kiezen. Bij Digitalesticker.nl vindt u meer dan 20 diverse soorten welke u kunt laten bedrukken in alle soorten, maten en oplages.

Ga direct naar:

2. Kies de gewenste afmeting
Hoe groot moeten de stickers worden? Is het van belang dat ze gemakkelijk uit te delen zijn, of moeten ze over de gehele breedte van het raam worden geplakt? De stickers kunnen al worden besteld vanaf 0,5m². Let wel: wij werken met millimeters en niet met centimeters.

3. Bepaal voor welk materiaal u kiest
Afhankelijk van uw keuze in stap 1, kunt u kiezen uit diverse materiaaltypen. Kiest u bijvoorbeeld voor stickers met een glans, of gaat u liever voor de matte variant? Ook kunt u in deze stap ervoor kiezen of de stickers transparant moeten zijn of niet. In het geval van bijvoorbeeld vloerstickers, kunt u kiezen of deze stickers bedoeld zijn om binnen of buiten te gebruiken. Kortom: de keuze is reuze!

4. Welke belijming wenst u?
Heeft u bepaald van welk materiaal uw stickers gemaakt moeten worden? Dan is de volgende stap het uitkiezen van de belijming. Wilt u dat de stickers permanent blijven plakken, of moeten deze verwijderbaar zijn?

5. Bepaal de gewenste vorm
In (bijna) alle gevallen kunt u vervolgens kiezen voor de vorm die u wenst. Wilt u zelf vierkante, rechthoekige of ronde stickers ontwerpen? Of heeft u de voorkeur voor een vrije vorm welke aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf? Dat kan allemaal in deze tool!

6. Kies voor een (optionele) beschermlaag
De stickers kunnen bedrukt worden inclusief een beschermlaag. Ook in dit geval geldt dat deze opties afhankelijk zijn van uw eerdere gemaakte keuzes. Kiest u voor een glanslaag, of misschien wel een krijtbord effect?

7. Voor welke afwerking kiest u?
De mogelijke opties zijn:
Schoon snijden
Contour snijden en leveren op vel
Contour snijden en schoon snijden per stuk

8. Vul het gewenste aantal stickers in
Vul in deze stap in hoeveel stickers u wilt bestellen.

9. Lever uw bestand aan of ontwerp online
Vervolgens kunt u uw ontwerp uploaden, of uw stickers online ontwerpen via onze ontwerptool. Het is ook mogelijk om uw ontwerp naar ons te mailen.

10. Tijd om te bestellen
Is uw bestelling geheel naar wens? Dan is het tijd om uw bestelling bij ons te plaatsen. U ontvangt uw bestelling binnen vijf werkdagen in huis. Spoedleveringen zijn ook mogelijk. Daarnaast kunt u – in overleg – uw bestelling zelf ophalen bij onze drukkerij in Twello. Geef dit duidelijk aan tijdens het bestellen van uw stickers.

De voordelen van zelf ontworpen stickers

  • Zelf ontworpen stickers zijn relatief goedkoop.
  • De stickers zijn gemakkelijk te verspreiden onder uw doelgroep.
  • U kunt de stickers op allerlei plaatsen plakken. Ramen, deuren, kliko’s, auto’s, kleding, noem maar op.
  • Men vindt het leuk om dingen gratis te krijgen, stickers zijn hiervoor de ideale manier van reclame zonder dat het teveel opvalt.
  • U kunt uw stickers volledig samenstellen naar uw eigen wensen en eisen.
  • Zelfgemaakte stickers bieden de mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.
  • Bij Digitalesticker.nl heeft u de keuze uit diverse soorten stickers.
  • De stickers zijn al te bestellen vanaf één stuk.

Stickers met uw eigen ontwerp bestellen

Waar wacht u nog op? Ontwerp uw eigen stickers en bestel ze bij Digitalesticker.nl! Heeft u nog vragen, of wenst u specifieke informatie over uw bestelling? Bekijk dan allereerst onze veelgestelde vragen pagina. Staat uw antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact op met ons door te bellen naar 0571 – 27 66 22 of een mail te sturen naar info@digitalesticker.nl. Wij staan u graag te woord!