Over ons

Wij zijn al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het drukken en printen van stickers. Digitalesticker.nl is begonnen om ook online het verschil te maken.

De opzet in simpel: jij mailt ons je ontwerp, wij maken en leveren dan snel en goedkoop alle denkbare soorten en maten stickers van hoge kwaliteit. Digitalesticker.nl werkt voor zowel bedrijven als particulieren, ook al voor een oplage van één. Bijna elk uniek ontwerp kan op een sticker. Bij twijfel mag je altijd contact opnemen met onze vakkundige medewerkers.

Digitalesticker.nl heeft ultramoderne apparatuur voor jouw opdrachten. Bijzonder in Nederland is dat we in staat zijn op stickers te drukken met een combinatie van digitale print en zeefdruk. Wij rekenen geen verzendkosten en spoedklussen zijn mogelijk. De kosten houden we laag door in tegenstelling tot anderen alles in eigen huis te doen.

Textielstickers, magneetstickers, raamstickers, stickers voor winkels en bedrijven, etiketten of gepersonaliseerde stickers: bestel je stickers binnen enkele muisklikken! Bij ons is heel veel mogelijk. Zo leveren wij de stickers

  • op vellen of rollen
  • met verschillende hechtingskracht
  • geschikt voor binnen of buiten
  • makkelijk of moeilijk afneembaar
  • met of zonder beschermlaag

Team

Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar en verwerken elke order zeer nauwkeurig. Wij bieden u veel persoonlijke aandacht en luisteren erg goed. Voor informatie, advies of vragen over het bestellen kun je altijd contact opnemen.