Stickers

Stickers bedrukken

Voor zowel zakelijke als particuliere klanten in heel Nederland kunnen wij stickers digitaal bedrukken in alle denkbare soorten, maten en oplages. Stickers bedrukken kan bij ons tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding vanwege doelmatig werken, slim inkopen en gebruik van de modernste apparatuur.

Stickers bedrukken is handig in uw bedrijf of organisatie. Denk aan de promotie van een bedrijf of product, het etiketteren van producten, eigendomsstickers, keuringsstickers, raamstickers, vloerstickers of bijvoorbeeld bij adres- of rekeningnummerwijzigingen. Particulieren kiezen dikwijls voor speciale stickers bij feestdagen als een bruiloft, Valentijnsdag of een Abraham- of Sarah-sticker of goedkope stickers.
Er zijn diverse soorten papier, lijmen en rugpapier. Moeten ze watervast zijn of langdurig goed blijven onder alle weersomstandigheden, wilt u een tijdelijke of blijvende hechting? Maak uw keuze of neem bij vragen contact met ons op.

Stickers bestellen

Het bestelformulier heeft een klantvriendelijk stappenplan. U bepaalt hierbij zelf de oplage, de maat, de kleuren en de afwerking in mat of glans. Bij digitaal printen is elke oplage vanaf één al mogelijk. U kunt zelf een ontwerp naar ons mailen als PDF of een ander gangbaar bestandsformaat. Plaats de bestelling van uw sticker in het winkelwagentje, reken snel en veilig af en binnen een korte termijn valt de sticker op uw deurmat!

Als u bestelt boven een bepaald bedrag rekenen wij geen verzendkosten. Vaak heeft u al binnen twee werkdagen de bestelling van uw stickers al in handen. Klanten in het midden in het land kunnen een bestelling desgewenst zelf ophalen bij ons in Twello (tussen Apeldoorn en Deventer).

U betaalt gelukkig weinig door onze efficiënte aanpak. De prijs is inclusief het snijden en de proefdruk. Een offerte aanvragen kan hier, vervolgens ontvangt u per e-mail aan offerte.

+31 (0)571 27 66 22

Vraag een offerte aan