Aluminium stickers nodig of bedrukken?

Wilt u aluminium stickers bestellen? Bedrukte aluminium stickers met uw logo, een artikelnummer of een andere aanduiding? Of een beschrijfbare of een hittebestendige sticker van aluminium? Voor al deze opties bent u aan het goede adres bij Digitalesticker.nl. Snel, vakkundig en met geavanceerde apparatuur maken wij tegen een scherpe prijs aluminium stickers voor uw eigendomsmarkering, bewegwijzering, reclame of promotie.

U kunt zelf de maat, het ontwerp, de dikte en oplage bepalen. Twijfelt u nog over de materiaalkeuze? Neem dan een kijkje bij onze overige soorten stickers. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u op zoek bent naar een sticker van aluminium, maar eigenlijk beter af bent met een magneetsticker, fluorsticker of een raamsticker. Ook kiezen ondernemers steeds vaker een aluminium sticker in plaats van een label of etiket.

De 7 voordelen van aluminium stickers

 1.  Ze zijn (zee)waterbestendig.
 2. Bestand tegen alle weersomstandigheden en daardoor ook buiten te gebruiken.
 3. Bestand tegen UV-stralen, dus kan niet verkleuren.
 4. Duurzaam en niet scheurbaar.
 5. Zeer flexibel materiaal, dus ook gemakkelijk aan te brengen op een gebogen oppervlak. Een goed en voordelig alternatief voor een aluminium plaat of bord.
 6. De productie vindt plaats door middel van digitaal printen (CMYK) of zeefdruk (PMS). Beide technieken kunnen voordelen hebben qua prijs of kleurechtheid, afhankelijk van uw precieze opdracht.
 7. Wij leveren uw bestelling los, op handige verzamelvellen of op een rol.

Waarvoor kan ik aluminium stickers gebruiken?

Deze stickers zijn hittebestendig en dus ideaal in de industrie, de chemie en productieomgevingen met extreme temperaturen. Denk hierbij aan koelruimtes, accu’s, ovens en machines die productiewarmte uitstoten. Afhankelijk van uw keuze kan aluminium temperaturen verdragen met maxima van 120 tot 150 graden, zonder dat er schade optreedt aan de sticker of de hechtingslaag. Doordat aluminium stickers hoge temperaturen kunnen verdragen zijn ze vaak meer geschikt dan de standaard goedkope stickers.

Door bedrijven worden aluminium stickers vaak gebruikt als eigendomsstickers of markeringsstickers op machines, computers, printers en op andere waardevolle producten als diefstalpreventie.

Welke afwerking, soorten en maten aluminium stickers zijn bij ons verkrijgbaar?

 1. Vrijwel elke maat en elke oplage vanaf één exemplaar kunnen wij voor u realiseren.
 2. Qua soorten hebben wij aluminium stickers met een zilveren of gouden look. Dit kan zowel met een glanzende als een matte uitstraling.
 3. Er is ook een beschrijfbare variant, want met uw opdruk op solid foil is het mogelijk de stickers net als een etiket te kunnen beschrijven.
 4. De diktemaat is erg dun, tot wel 0,023 millimeter.
 5. De stickers worden geslit in een door u gewenste vorm, los of op een stickervel of rol.

Vraag een offerte aan voor aluminium stickers

Met een simpele klik op het offertebalkje hieronder, treft u een formulier voor een offerte. Door het beantwoorden van enkele simpele vragen kunnen wij u snel een prijs tonen voor uw specifieke wens. Wij zorgen ervoor dat we u binnen enkele uren een scherpe prijs presenteren. Een offerte is geheel vrijblijvend. Wij starten de productie pas als u akkoord bent met de prijs van de aluminium stickers.

Omdat u niet elke dag stickers zal bestellen, helpt onze klantenservice u graag met uw vragen of het verstrekken van advies en informatie. Neem gerust contact met ons op.

Vraag een offerte aan