Auto stickers

Digitalesticker.nl: hét adres voor goedkope auto stickers laten drukken!

Voor uw auto goedkoop stickers van eigen ontwerp laten drukken? Dan bent u bij de online bestelservice Digitalesticker.nl aan het juiste adres. Op deze pagina leggen we u alles uit over hoe u snel en makkelijk op een voordelige manier stickers voor uw auto online kan laten drukken. Een bestaande afbeelding of een eigen ontwerp kunnen wij op speciale apparatuur printen tegen lage kosten, wat al mogelijk is met een oplage van één exemplaar!

Wij kunnen stickers voor uw auto leveren geschikt voor binnen of buiten, want in de meeste gevallen moeten ze natuurlijk tegen weer en wind kunnen. Maak verder een keuze uit transparante stickers, eentje met een kleurondergrond of in full colour.

Of u nou een bedrijf heeft of particulier bent: voor iedereen kan een auto sticker met een eigen ontwerp of een bestaande afbeelding een auto, bedrijfsauto of bestelbusje van extra uitstraling voorzien. Ze zijn eenvoudig zelf aan te brengen op de achterruit, voorruit, als strook op de portieren of het dak, op de voor- of achter bumper of de verdere carrosserie.

Afhankelijk van het gebruik en weersomstandigheden kan u rekenen op een levensduur van gemiddeld vijf jaar. Wilt u de sticker tegen die tijd vervangen of verwijderen? Dat is geen enkel probleem, want autostickers verwijderen gaat vrij makkelijk en in veel gevallen zonder achterblijvende lijmresten. Bij de huidige generatie autostickers blijft de lak van uw auto gewoon intact. Vandaar zijn auto stickers ook steeds populairder.

Hoe kunt u online auto stickers bestellen?

Bij Digitalesticker.nl kunt u gemakkelijk auto stickers laten maken en vervolgens bestellen. Wij werken met een gebruiksvriendelijk menu op onze website, waarbij u het voor het zeggen heeft! In deze handige bestelmodule kunt u namelijk stap voor stap uw wensen doorgeven. Met een bestelling heeft u dan precies de autostickers die u wil.
Wat zijn de stappen die u moet doen voordat uw bestelling bij u thuis komt? Dat ziet u hier:

  1. Kies voor een afbeelding, of ontwerp er zelf eentje. Ook kunt u een ontwerp uploaden van uw telefoon of computer dat u al tot uw beschikking heeft. Dit uploaden kan met een PDF, een zip of een ander gangbaar bestandsformaat.
  2. Kies voor de vorm: wilt u een vierkant, een cirkel, een driehoek of een contour gesneden exemplaar? Dit laatste kan natuurlijk in alle denkbare vormen.
  3. Kies voor het materiaal: wilt u transparante stickers, of met een bepaalde steunkleur? Bedenk dat op transparante stickers de witte delen na de druk gewoon doorzichtige vlakken worden.
  4. Kies de methode van afwerking en het formaat. Qua afwerking kunnen we de sticker lamineren, zodat deze beter bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook maakt u voor een juiste afwerking van het uiteindelijke product een keuze tussen contour gesneden of of ‘schoon gesneden’. Wij houden tijdens het printen een constante kwaliteitscontole, zodat u altijd een product krijgt toegestuurd met de door u gewenste afwerking.

Alles rondom auto stickers tekst

Voor een eigen ontwerp op een autosticker zijn er verschillende mogelijkheden. Veel mensen kiezen voor het ontwerpen van iets dat ze zelf bedacht hebben, of ze uploaden een foto, een animatie of een GIF-je. Daarnaast is uiteraard een sticker met woorden, een zin of een tekst op een auto sticker altijd mogelijk. Het mooie is dat bij de hoge huidige standaarden van onze printers ook de heel complexe lettertypes op elk denkbaar formaat haarscherp uit de printer komen.

Als het gaat om een sticker met letters op uw auto, motor of scooter, zijn er dus verschillende mogelijkheden. Oriënteer u op deze pagina op de opties die u heeft, en bedenk daarbij dat u hier goed maar ook nog eens écht goedkope auto stickers kan vinden. Kies bijvoorbeeld voor alleen letters, of voor full colour met een foto of logo erbij.

Informatie over uw bedrijfslogo als auto sticker reclame

Het logo van uw bedrijf op een professionele manier zichtbaar op een auto of bij het complete wagenpark van uw onderneming? Dit soort reclame auto stickers voordelig laten drukken met hoogwaardige apparatuur en een snelle levering of zelfs spoedlevering? Bedenk dat dit ook ideaal is als voordelige reclame op race auto’s en crossmotoren, of bij bromfietsen en scooters voor privégebruik.

Tegen lage kosten maakt u op deze manier 24/7 reclame voor uw bedrijf of product. Want op de parkeerplaats van uw bedrijf, onderweg of bij de klant voor de deur, maakt u natuurlijk goede sier als uw logo duidelijk zichtbaar is voor elke passant. Herkenning kan zich daarna natuurlijk omzetten in nieuwe klanten. Ooit werd autoreclame op een tijdrovende manier aangebracht door kunstschilders, maar die dure tijden zijn voorbij!

Leuke auto fun stickers voor de kinderen of bloemen stickers

Werkelijk alles is mogelijk om op uw auto te plakken. Om u enthousiast te maken of op een idee te brengen noemen we hier nog even waarvoor onze klanten het meest kiezen.

Allereerst zijn dat de zakelijke klanten die hun logo of beeldmerk als autoreclame op de bestelbusjes, vrachtwagens of bedrijfsauto willen hebben. Daarnaast zijn er veel gezinnen die iets leuks bedenken voor hun kinderen. Denk hierbij aan de indoor dierenstickers die u vast nog wel kent uit uw jeugd, naast Disneystickers, autobloemstickers, afbeeldingen van auto races of formule-één, of uw favoriete voetbalclub. En zoals gezegd kunt u kiezen uit een custom tekst, een bijzonder plaatsje of een combinatie hiervan. Bij Digitalesticker.nl kan bijna alles!

Bestel nu snel en makkelijk uw goedkope auto stickers

Onze klanten denken vaak dat autostickers drukken en bestellen alleen wordt gedaan door ondernemers, maar ook particulieren kunnen leuke dingen doen voor hun auto, motor, brommer of scooter. Er zijn tal van ontwerpen mogelijk met mooie decoratieve letters, een humoristische uitspraak, of een bekende zin op de achterruit als ‘baby on board’.

Digitalesticker.nl heeft alles onder één dak, zodat uw bestelling snel klaar is en dat tegen lage kosten. Als u nog vragen heeft of informatie wenst, kijk dan op deze website bij Veelgestelde Vragen. Wilt u graag persoonlijk contact, mail ons dan of neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Bereken jouw prijs