Barcode & QR-code stickers

Bedruk zelf uw barcode & QR-code sticker

Wilt u uw eigen barcode of QR-code stickers snel en gemakkelijk laten bedrukken voor het etiketteren van producten of ter promotie van uw bedrijf? Zoek dan niet verder en bestel ze bij Digitalesticker.nl! Of nu particulier of zakelijk stickers wil bedrukken en bestellen, bij Digitalesticker zijn wij van alle markten thuis! Naast barcode en QR-code stickers verkopen wij onder andere muur-, raam-, auto- en textielstickers. Bekijk hier ons gehele assortiment.

Gebruik van barcodes en QR-codes

We komen barcodes en QR-codes overal tegen in het dagelijkse leven. Op producten in de supermarkt, op parkeer- en klantenkaarten, bij het in- en uitchecken voor het reizen met de trein en om informatie op te doen bij musea of andere bezienswaardigheden. Nooit eerder was het zo gemakkelijk om data op te halen aan de hand van een code. Een keer scannen en de codes voorzien je van een heleboel gegevens.

Het gebruik van QR-codes wordt meer en meer populair sinds de opkomst van de smartphone. Het blijkt een uitstekend promotiemiddel om snel en gemakkelijk informatie te kunnen delen. Leid uw doelgroep direct naar de website van uw bedrijf. U maakt een scan met de camera van uw telefoon en de pagina wordt direct geopend. QR-codes lenen zich goed voor het gebruik op cultureel gebied, of ten behoeve van marketing van uw bedrijf. Barcode stickers zijn voornamelijk interessant voor de zakelijke markt. Denk aan fabrikanten, postkantoren, supermarkten en magazijnen.

Ontwerp zelf uw barcode stickers bij Digitalesticker

Bij Digitalesticker kunt u uw eigen ontworpen barcode en QR-code stickers bestellen, zowel voor zakelijk gebruik als particulier. De barcodes stickers van Digitalesticker zijn geschikt voor alle soorten streepjescodes. De meest gebruikte barcodes vindt u hieronder:

  • EAN 13 code
  • Code 39
  • Code 128
  • Interleaved 2 of 5
  • QR (Quick Response) code

Het ontwerpen van een barcode kan gedaan worden door middel van een generator op internet. Officiële codes moeten worden aangevraagd bij GS1 Nederland, zij zijn verantwoordelijk voor de uitgifte van codes. QR-codes zijn gemakkelijk zelf aan te maken, via een gratis tool op het web.

De barcode en QR-code stickers worden geleverd in diverse soorten lijmen, papier en rugpapier. Ook kunt u kiezen voor een tijdelijke of blijvende hechting. Stel zelf uw ontwerp, de oplage, de maat en de afwerking vast. Bij Digitalesticker bent u degene die alles bepaalt. Een oplage van één is geen probleem. De stickers worden geleverd op vellen of rollen en met of zonder beschermlaag.

Snel en goedkoop

Wij zijn snel én goedkoop, en we rekenen geen kosten voor de verzending. Waarom we lage kosten hanteren? We produceren alles in eigen huis! Onze prijzen zijn inclusief proefdruk en het snijden, zodat wij u van goedkope stickers kunnen voorzien. Vaak heeft u al binnen twee werkdagen uw ontwerp in handen. Vraag hieronder een offerte aan voor een berekening van uw ontwerp, dan sturen wij u zo snel mogelijk een prijsberekening toe.

Barcode stickers bestellen

Bent u klaar met ontwerpen? Bestel uw stickers dan eenvoudig door het PDF, EPS of ander gangbaar bestandsformaat naar ons te mailen. Vermeld daarbij uw wensen en plaats de bestelling in het winkelwagentje. Betaal snel en veilig met alle mogelijke betaalmethodes, achteraf betalen is ook mogelijk. Na het plaatsen van uw bestelling wordt deze veilig en snel bezorgd door PostNL. Indien u uw bestelling zelf wilt ophalen, kunt u dit doen bij onze drukkerij in Twello (tussen Apeldoorn en Deventer).

Stickers verwijderen

Na aankoop van een product, kan het soms lastig zijn om stickers te verwijderen van een product. Er blijven lijmresten achter, wat er voor zorgt dat uw product gaat pikken of er niet meer mooi uitziet. Op ons blog delen wij een artikel met daarin tips om stickers te verwijderen.

Heeft u vragen of specifieke wensen?

Wilt u advies over het ontwerpen van uw barcode stickers, of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via deze pagina, door te bellen naar 0571 27 66 22, of door een mail te sturen naar info@digitalesticker.nl.

Vraag een offerte aan