Doming stickers

Ga voor chique met zelfontworpen doming stickers

Waarom zou u kiezen voor gewone stickers, wanneer u ook kunt kiezen voor glanzende én unieke 3D stickers? Gebruik de doming (ook wel dome) stickers bijvoorbeeld ter promotie van uw bedrijf, of ter markering van uw producten. Door te kiezen voor doming stickers in plaats van gewone “goedkope” stickers, grijpt uw merk of logo nog meer de aandacht. In een tijd als nu is het steeds belangrijker om op te vallen tussen andere bedrijven. Dus: waar wacht u nog op? Bestel uw zelfontworpen dome stickers bij Digitalesticker.nl!

Doming? Wat houdt dat in?

Doming stickers zijn in de basis gewone stickers. Wat ze uniek maakt, is de speciale epoxyhars (doming) die wordt aangebracht. Hierdoor ontstaat er een transparante bolling bovenop het plaatje, wat zorgt voor een 3D effect. Dit geeft uw merknaam of logo een extra luxe en professionele uitstraling. Het toepassen van doming maakt de stickers geschikt voor binnen- en buitengebruik. U kunt de stickers dus overal opplakken, waar u maar wilt.

Doming stickers ter promotie

De dome stickers worden voornamelijk gebruikt in de auto- en computerbranche. U heeft de zogenaamde case badges vast wel eens gezien op de kast van een computer. De laatste jaren wordt het ook steeds populairder om deze stickers te gebruiken als reclame- en marketinguiting. Domingstickers lenen zich perfect voor het gebruik als sleutelhanger, of om producten mee te beplakken. Geef tijdens een netwerkborrel, of een beurs eens wat van uw 3D sleutelhangers weg. Hierdoor zullen potentiële klanten uw bedrijfsnaam goed kunnen onthouden. Bij vragen, of interesse in producten die uw bedrijf aanbiedt, weet de klant direct naar wie hij of zij moet bellen.

Ontwerp uw stickers zelf

Of u nu particulier of zakelijk stickers wilt bestellen, bij Digitalesticker kan het allemaal. U bent de klant en dus koning. De stickers die u bestelt zijn geheel naar uw eigen persoonlijk wensen te ontwerpen. Lever uw eigen bestand aan of ontwerp uw stickers online met de Digitalesticker tool.

Waarom kiezen voor dome stickers?

3D doming stickers zijn:

  • Verkrijgbaar in iedere vorm, van rond en vierkant tot aan vrije vormen
  • Te verkrijgen in verschillende formaten
  • Bedrukt in full colour
  • Kleurvast
  • Bestand tegen alle soorten weersomstandigheden
  • Beschermd tegen kras, vocht en verkleuring
  • Al te verkrijgen vanaf één exemplaar
  • Sterk gelijmd, waardoor ze stevig blijven zitten

Bent u enthousiast geworden en wilt u vaker stickers bij Digitalesticker bestellen? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze andere soorten stickers. Van keuringsstickers tot aan aluminium stickers, wij hebben het allemaal!

Doming stickers bestellen bij Digitalesticker

Stickers bestellen bij Digitalesticker is heel eenvoudig. Daarnaast hanteren wij lage kosten, doordat wij alles zelf produceren in onze drukkerij in Twello (tussen Deventer en Apeldoorn). De prijs voor uw bestelling is inclusief proefdruk en het snijden van de stickers. Binnen twee werkdagen heeft u uw doming stickers meestal al in huis! Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen bij onze drukkerij.

Bent u benieuwd naar de prijs van uw bestelling? Vraag dan een offerte aan en neem contact met ons op. U kunt ons ook bereiken op ons telefoonnummer 0571 27 66 22, of door te mailen naar info@digitalesticker.nl.

Vraag een offerte aan