Fluor stickers

Val op met fluor stickers

U kent ze vast wel: felgroene, -oranje of -gele stickers met daarop de tekst “Afgeprijsd”, “-20%” of “halve prijs”. Deze signaleringsetiketten worden voornamelijk gebruikt om (af)prijzingen duidelijk aan te geven in winkels. De fluor stickers vallen goed op door hun felle kleuren. U kunt er niet gemakkelijk omheen, u moet er wel even naar kijken. Dit maakt de stickers uitermate geschikt als aandachtstrekker voor uw bedrijf, als waarschuwing voor bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen of voor het aangeven van een nooduitgang. Fluor Stickers zijn hiervoor beter geschikt dan de standaard goedkope stickers. Bestel uw eigen fluor stickers bij Digitalesticker.nl!

Fluor stickers: wat zijn het?

In fluorescerende stickers zit fluoresceïne. Dit is een speciale kleurstof die ervoor zorgt dat het lijkt alsof het pigment in de sticker meer licht geeft. Dit noemt men fluorescentie. De kleur wordt sterker bij zonlicht en bij blacklight. Blacklight vinden we vooral terug in discotheken, of in escape rooms. De stickers lichten extra op door UV-fluorescentie en geven de ruimte daardoor een enorm gaaf effect.

Waar kun je fluor stickers zoal voor gebruiken?

In winkels wordt voornamelijk gebruik gemaakt van ronde fluor stickers met als doel afprijzingen of kortingsacties aan te geven. Tevens kunt u fluor stickers gebruiken in discotheken voor een gaaf effect. Combineer deze bijvoorbeeld met onze glow in the dark stickers. Gebruik de stickers ook eens als opvallende waarschuwing binnen uw bedrijf. Of markeer nooduitgangen met behulp van een fluor pictogram sticker. De etiketten zijn eveneens geschikt om te gebruiken in de logistieke trajecten van magazijn en expeditie. Door verschillende kleuren toe te passen ontstaat er in het magazijn een overzicht van producten en pallets die voor expeditie gereed staan.
Voor het aangeven van markeringen langs wegen, raden wij reflecterende stickers aan. Deze lichten veel sterker op, maar alleen wanneer er licht op valt van passerende voertuigen.

Bestel uw fluor stickers bij Digitalesticker.nl

Wilt u uw fluor stickers bij Digitalesticker.nl laten drukken? Dan bent u zeker van een kwalitatief, hoogstaand resultaat. U kunt bij ons kiezen voor bestaande ontwerpen, maar u kunt ook uw eigen ontwerp insturen. Bestelt u een hoge oplage? Dan ontvangt u de stickers op rol. Bij kleinere oplages krijgt u de stickers op een los stickervel.

U ontvangt uw bestelling zo snel mogelijk. Meestal heeft u de stickers al binnen twee werkdagen in huis. Mocht u uw bestelling zelf willen ophalen, dan kan dat bij onze drukkerij in Twello (tussen Apeldoorn en Deventer).

De voordelen van fluor stickers laten drukken bij Digitalesticker.nl

  • De fluor stickers vallen extra goed op;
  • De fluorescerende inkt reageert op blacklight, waardoor ze nog beter op zullen vallen;
  • De stickers worden gedrukt in full colour;
  • De stickers zijn kleurvast en verliezen hun kwaliteit niet;
  • De stickers zijn verkrijgbaar in iedere vorm en ieder formaat;
  • De stickers hebben een goede kleefkracht;
  • We houden de prijzen laag;
  • U ontvangt uw bestelling zo snel mogelijk.

Heeft u nog vragen over fluor stickers?

Mochten u nog vragen hebben, of heeft u een specifieke wens? Schroom dan niet en neem contact met onze klantenservice op via info@digitalesticker.nl of +31 (0)571 27 66 22.

Vraag een offerte aan