Glow in the dark stickers

Glow in the dark stickers, lichtgevend in het donker

Glow in the dark kent u waarschijnlijk vooral van de lichtgevende sterretjes op een kinderkamer of in de vorm van een neon gekleurd, lichtgevende stick die gebruikt wordt bij feestjes. Een aantal jaren geleden heeft ook het fenomeen “glowgolf” zijn intrede gedaan in Nederland. Het glow in the dark effect kan worden toegepast voor verschillende doeleinden. Ter promotie van uw bedrijf kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van glow in the dark stickers. Deze worden ook gebruikt in de vorm van pictogramstickers, zoals het aanduiden van de nooduitgang of als waarschuwing voor onder andere gevaarlijke stoffen. Dat is vooral praktisch wanneer u werkt in vrij donkere ruimtes. Bij Digitalesticker.nl kunt u gemakkelijk uw glow in the dark stickers bestellen!

Waar worden glow in the dark stickers voor gebruikt?

Glow in the dark stickers stralen dus licht uit in het donker. Binnen uw bedrijf kunnen deze stickers de veiligheid bijvoorbeeld verhogen. Mocht het zo zijn dat de stroom uitvalt, dan vallen de nooduitgangen goed op wanneer u deze hebt aangegeven aan de hand van glow in the dark stickers. Daarnaast kunnen de stickers belangrijke elementen goed laten opvallen in het donker. Naast de praktische overwegingen om glow in the dark stickers te gebruiken, zijn ze ook geschikt als decoratiemateriaal. In horecazaken kunnen ze gebruikt worden als sfeerelementen. Glow in the dark is voornamelijk erg populair binnen de uitgaanswereld. Gebruik dit glow in the dark effect ook eens in de vorm van auto stickers, om ook in het donker, rijdend aandacht te kunnen vragen voor uw bedrijf.

Hoe werken glow in the dark stickers?

De stickers zijn behandeld met lichtgevende verf. De bestanddelen (fosforescerend poeder) in deze verf worden opgeladen doordat de kleurstof licht of warmte absorbeert, waardoor de stickers licht uit stralen in het donker. Om het beste effect te kunnen krijgen, moet de ruimte zeer donker zijn. Daarnaast moeten de stickers ook voldoende opgeladen zijn en dus veel licht tot zich hebben kunnen nemen.

De voordelen van glow in the dark stickers

 • De stickers zijn in alle verschillende vormen beschikbaar;
 • U kunt kiezen voor lijm die extreem goed hecht, of voor lijm die de sticker gemakkelijk te verwijderen maakt;
 • Ze verhogen de veiligheid bij o.a. het uitvallen van stroom;
 • De stickers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden;
 • Ze hebben een hoge kleurvastheid;
 • Ze gloeien na volledig opladen meer dan 8 uur lang;
 • Ze zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik;
 • De stickers kunnen full colour geprint worden;
 • Ideaal voor wanneer u werkt in donkere ruimtes;
 • Ze kunnen dienen als sfeerelementen bij feestjes of binnen de horeca;
 • Ze besparen elektriciteit omdat er geen stroom voor nodig is;
 • Ze dienen uitstekend als (unieke) promotiematerialen.

Bestel uw eigen glow in the dark stickers bij Digitalesticker.nl

Vraag eenvoudig een offerte op voor de glow in the dark stickers die u wenst. Tijdens het productieproces houden we tussendoor een kwaliteitscontrole, zodat u te allen tijde het juiste, door u gewenste product toegestuurd zal krijgen. Onze stickers zijn niet alleen geschikt voor ondernemers, ook als particulier kunt u deze stickers bestellen. Bestel bijvoorbeeld muurstickers met een glow in the dark effect om uw kinderkamer tot leven te brengen. Onze glow in the dark stickers zijn een stuk specialer dan de normale goedkope stickers.

Digitalesticker.nl heeft alles onder één dak, zodat we tegen lage kosten kunnen produceren en bezorgen. Uw bestelling is gemiddelde binnen vijf werkdagen bij u thuis. U kunt uw bestelling ook zelf ophalen. Onze drukkerij bevindt zich in Twello bij Apeldoorn.

Heeft u vragen over glow in the dark stickers?

Mocht u nog vragen hebben, bekijk dan eens onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u specifieke vragen, of heeft u behoefte aan persoonlijk contact? Mail ons dan via info@digitalesticker.nl of bel naar +31 (0)571 27 66 22.

Vraag een offerte aan