Goedkope stickers

Goedkope stickers drukken bij Digitalesticker.nl

Goedkope stickers drukken? Dit kunnen bedrijven en particulieren makkelijk en snel bij Digitalesticker.nl. Stickers zijn een ideaal middel voor de voordelige promotie van een winkel, bedrijf of product, of om een waarschuwing of route te communiceren.

Ook particulieren kunnen van alles met het laten drukken van stickers, en dat kan ook goedkoop! Want was is er nou leuker dan een originele sticker laten maken bij een feestelijke gelegenheid, als kliko-versiering of als decoratie voor je saaie ordners? Bedenk dat een oplage van één exemplaar ook al mogelijk is. Stickers kun je al laten bedrukken voor een lage prijs!

Goedkoop stickers drukken kan bij Digitalesticker.nl op allerlei manieren. Geef al je voorkeuren aan in het gebruiksvriendelijke menu op deze site, of neem contact met ons op als je iets heel bijzonders wil hebben. We noemen enkele zaken waaruit je kan kiezen bij het laten bedrukken van een voordelige sticker:

 • keuze voor gebruik binnen of buiten
 • stickers met een makkelijk of moeilijk te verwijderen hechtlaag
 • bestand tegen UV-straling, vocht en andere weersomstandigheden
 • met goede kras vrijheid
 • met grote kleurechtheid
 • met witte of transparante achtergrond

Daarnaast zijn er zo’n 15 varianten. denk hierbij bijvoorbeeld aan magneetstickers, fluor stickers, glow in the dark stickers,  klikostickers of de veelgebruikte vinylstickers. Ondernemers kunnen hun stickers probleemloos afdrukken met hun eigen logo of in de eigen huisstijl als ze een keuze maken voor voordelig stickers laten drukken bij een specialist als Digitalesticker.nl.

Bedrukte stickers goedkoop bestellen is ook mogelijk als u bestelt boven een bepaald bedrag, want dan vervallen de verzendkosten. De prijs is bij ons inclusief de proefdruk en het eventuele snijden.

Ronde stickers drukken kan ook goedkoop

Ronde stickers drukken goedkoop? Voordelig en tegen lage kosten kunnen wij ronde stickers drukken met jouw logo of in jouw huisstijl realiseren voor een appel en een ei bij de snelle online sticker druk service van Digitalesticker.nl. Want ronde stickers drukken kan goedkoop qua printen en bezorgen, dat geldt zeker bij Digitalesticker.nl. Het ronde of ovalen sticker type kunt u bestellen op zowel papier als vinyl. Deze eerste is voor indoor gebruik, de andere voor outdoor doeleinden als dit enkele jaren moet kunnen stand houden.

Ovalen of Ronde stickers maken wij in zowel kleine als grote oplages en in tal van maten. Zo zijn ze bijvoorbeeld al leverbaar vanaf de doorsnee van 8 millimeter. Ook is er een mogelijkheid om voor meerdere kleuren te kiezen. Wij kunnen uw geronde of cirkelvormige stickers leveren als los exemplaar, maar ook op handige vellen. Deze hebben als voordeel dat u ze dan overzichtelijk bij elkaar heeft en niet snel kwijt raakt.

Ronde stickers of labels kunnen om verschillende reden gewenst zijn door hun vorm.
Want op plekken waarbij veiligheidsinstructies moeten worden gecommuniceerd met het publiek, of voor ondernemers die voor een bepaald doel een sterke advertentiewaarde willen creëren, kan een ronde sticker een goede keuze zijn door de betere beeld vangende werking en betere overdracht van informatie. Want volgens onderzoek merkt het publiek eerder een ronde sticker op dan een vierkant exemplaar. Dit maakt een ronde plakker natuurlijk geschikter als u bepaalde informatie op een artikel of voor een ander doel wil benadrukken.

U kunt kiezen voor verschillende opties. Voor iedere gewenste toepassing kunnen wij u iets aanbieden als het gaat om dit sticker type. Zo kan het zijn dat u wil dat ze afneembaar, zijn zonder kans op achterblijvende lijmresten. Of ze moeten gegarandeerd weersbestendig zijn, voor een korte periode of voor een paar jaar. Op zich kunnen extra opties de kosten verhogen, maar uiteindelijk treft u bij producten van Digitalesticker.nl nog altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Goedkope stickers op rol nodig?

Goedkope stickers op rol kunnen verschillende voordelen hebben, zeker voor ondernemers die de goedkope stickers op een rol in een grote oplage willen hebben. In dit geval biedt een lage prijs zakelijke klanten het nodige voordeel. Om u tegemoet te komen bieden wij maatwerk: zo kan u de materiaalsoort kiezen, de kleur, de lijmsoort en de precieze afmeting. Ook kan dit met spoed gebeuren, omdat het printen digitaal gebeurt, want veel sneller kan dan de ouderwetse methodes.

Zowel bedrijven als particulieren willen onze voordelige stickers op rol in een koker graag hebben voor zaken als labels op producten, voor verpakkingen, als eigendomstickers, reclamestickers of naamstickers.De keuzevrijheid is groot:

 • wilt u een beschermlaagje erop?
 • matte of glanzende stickers?
 • waterproof stickers?
 • doorzichtige stickers?
 • rond, vierkant of andere vormen?

Informeer gerust naar de stickers met lage prijs in een rol. Ook noemen we graag dat u al goedkope stickers op een rol kan laten maken vanaf één rol. Zeker voor particulieren of kleinere bedrijven is dit handig. Het sticker aantal op één rol is uiteraard afhankelijk van de sticker omvang. Zodra deze maat bekend is, kan worden berekend hoeveel exemplaren er op één rol passen.

Goedkope stickers bij ons kopen

Door de uitgekiende aanpak van Digitalesticker.nl ligt goedkoop stickers kopen nu binnen ieders mogelijkheid. Achter Digitalesticker.nl zit een team van ervaren mensen uit de drukkerswereld, die precies weten hoe ze voor u als bedrijf of als particulier voor een goede en lage prijs stickers kunnen leveren. Dit zit hem onder andere in de mix van slim inkopen, het gebruik van de beste apparatuur die voorhanden is en zo efficiënt mogelijk werken.

Budget stickers kunnen wij aanbieden tegen concurrerend lage prijzen omdat ze meestal een standaard maatvoering hebben. Uiteraard daalt de prijs voor de klant als er een hoge oplage wordt besteld. Tot slot kunt u ook nog profiteren van een kostenvoordeel als we uw bestelling samen met die van anderen combineren.

Voor vragen en informatie kunt u gerust mailen of bellen met de klantenservice van Digitalesticker.nl.

Bereken jouw prijs