Kenplaat stickers

Kenplaat stickers voor op machines en installaties

Eén van de belangrijke onderdelen van de PED-verplichte certificering (voor Drukapparatuur) is het feit dat op alle koel- en koudesystemen een kenplaat moet worden aangebracht. Op deze kenplaat moeten technische specificaties, afvulgegevens én een CE-markering worden vermeld. Daarnaast kan er eventueel een instructiekaart worden geplaatst. Voorziet u uw installaties niet van een kenplaat? Dan is deze niet PED-gecertificeerd bent u in overtreding. Voorkom dit door kenplaat stickers te bestellen bij Digitalesticker.nl!

Wat zijn kenplaat stickers?

Kenplaat stickers zijn gemaakt van zogeheten Solid Foil: een zelfklevend aluminium folie met een dikke, zilveren topcoating. Dat maakt dat de stickers (m.b.v. een speciale machine) inkrasbaar of intypbaar worden. De tekst die wordt ingekrast, kan niet meer worden uitgewist.

Waarvoor worden kenplaat stickers gebruikt?

De Solid Foil stickers worden hoofdzakelijk gebruikt om te plaatsen op machines als koelinstallaties en CV-ketels. Het doel van deze stickers is om informatie weer te geven over de installatie. Zaken die hierop vermeld moeten worden zijn o.a.: of de installatie hermetisch gesloten is, de hoeveelheid koudemiddel die de installatie bevat in kg, het GWP en de totale hoeveelheid CO2-equivalent.

Solid Foil stickers ontwerpen

Kenplaat stickers worden geproduceerd in zeefdruk. De stickers worden hierdoor voorzien van een dikke en kwalitatieve laag inkt. De kenplaat stickers kunnen worden voorzien van uw logo, zodat ze herkenbaar zijn en passen binnen uw bedrijf. Door zijn hoge kwaliteit, gaat de Solid Foil sticker erg lang mee. Eenmaal opgeplakt, heeft u er geen omkijken meer naar. Dit is een voordeel van de Solid Foil stickers ten opzicht van de standaard goedkope stickers die vaak sneller loslaten. De stickers zijn te verkrijgen in alle denkbare maten en oplages al vanaf één stuk. U kunt uw eigen ontwerp gemakkelijk naar ons mailen als PDF of een ander gangbaar bestandsformaat.

De voordelen van kenplaat stickers

Kenplaat stickers..

  • .. zijn hittebestendig tot wel 150 ℃;
  • .. zijn uitermate geschikt om op machines of koelinstallaties te plakken;
  • .. hebben een extreem sterke plakkracht, waardoor ze goed op hun plek blijven zitten;
  • .. kunnen met een pen, slagletters of een typemachine beschreven worden;
  • .. zijn kleurvast;
  • .. zijn geschikt voor langdurig (buiten)gebruik;
  • .. kunnen voorzien worden van uw bedrijfslogo.

Kenplaat stickers bestellen bij Digitalesticker.nl

We houden onze prijzen laag, omdat wij bij Digitalesticker.nl alles in eigen huis produceren. De prijs die wij hanteren is inclusief proefdruk en snijden. Vraag een offerte aan voor een berekening van uw eigen ontwerp. Wij sturen u zo snel mogelijk een prijsberekening toe. Kijk ook eens bij onze keuringsstickers om o.a. inzichtelijk te krijgen wanneer uw machines voor het laatst zijn gekeurd. Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@digitalesticker.nl of te bellen naar 0571 – 27 66 22.

Vraag een offerte aan