Klikostickers

Verfraai uw containers met herkenbare klikostickers

Na een lange (werk)dag, zet u uw container buiten, zodat de vuilnismannen uw afval mee kunnen nemen. Nadat ze zijn geweest, gaat u weer op zoek naar uw eigen kliko. Het enige wat u ziet, is een tiental grijze containers. Welke is nu eigenlijk van u? Voorkom verwarring door uw afvalcontainers te beplakken met speciale klikostickers van Digitalesticker.nl. Hiermee geeft u uw vuilnisbak een mooie, gepersonaliseerde én herkenbare uitstraling.

Wat zijn klikostickers?

Klikostickers zijn stickers speciaal bedoeld om vuilnisbakken en kliko’s te beplakken. De stickers zijn gemaakt van waterbestendig materiaal, wat ze ideaal maakt om buitenshuis te gebruiken. Daarnaast is het gebruik hiervan de perfecte manier om uw containers tot een echte eye-catcher te maken. Doordat klikostickers waterbestendig zijn, zijn ze een stuk beter geschikt om op containers te gebruiken dan de standaard “goedkope” stickers.

Stickers voor op uw kliko of container

Ook wanneer u werkt in een groot bedrijf – of een pand waarin meerdere bedrijven zich bevinden – is het prettig wanneer u uw containers kunt onderscheiden van de rest. Klikostickers maken het gemakkelijk om uw eigen kliko terug te vinden, nadat ze zijn geleegd. Daarnaast verdienen afvalbakken vaak geen schoonheidsprijs. Kliko’s zien er over het algemeen saai en lelijk uit. Het mooie is dat u hier zelf verandering in kunt brengen. Kies er bijvoorbeeld voor om containerstickers met uw huisnummer te laten drukken. Zo weet iedereen dat de betreffende afvalcontainer u toebehoort. Combineer deze met uw (bedrijfs)naam of logo en sla twee vliegen in één klap. Zo zijn klikostickers niet alleen stijlvol en functioneel, maar trekken ze ook de aandacht van potentiële klanten.

De voordelen van klikostickers

  • Door gebruik te maken van klikostickers draagt u op een positieve manier bij aan het straatbeeld;
  • U maakt uw containers herkenbaar, waardoor u de uwe gemakkelijk terug kunt vinden na leging;
  • Klikostickers lenen zich ook uitstekend voor het promoten van uw bedrijf;
  • De klikostickers zijn waterbestendig, waardoor ze alle weersomstandigheden aankunnen;
  • U ontwerpt uw stickers gemakkelijk zelf via de ontwerptool;
  • De klikostickers zijn al te verkrijgen vanaf één stuk;
  • We leveren uw bestelling vaak al binnen twee werkdagen;
  • U kunt uw stickers ook gemakkelijk ophalen bij onze drukkerij in Twello (tussen Apeldoorn en Deventer);
  • Digitalesticker.nl hanteert lage kosten, inclusief proefdruk en het snijden van uw stickers.

Klikostickers op maat bestellen bij Digitalesticker.nl

De klikostickers van Digitalesticker.nl zijn te verkrijgen in diverse kleuren, vormen, maten en oplages. Vraag eenvoudig een offerte aan, zodat wij een prijsberekening kunnen maken. Hierbij stuurt u uw ontwerp op en kijken we samen naar de mogelijkheden. Kiest u voor mat of glanzend? Combineer uw klikostickers met onze reflecterende stickers, zodat ze ook in het donker goed opvallen. Neem ook eens een kijkje bij andere stickers in ons assortiment.
Heeft u nog vragen over het bestellen van klikostickers? Of bent u op zoek naar advies? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan