Krijtstickers

Functionele & stijlvolle krijtstickers

Als u denkt aan een krijtbord, denkt u vast aan het grote, groene schoolbord in de kleuterklas. Deze werd door de leerkracht gebruikt om instructies op te schrijven. Tegenwoordig zien we krijtborden vooral terug in restaurants en cafés. Krijtstickers zijn immers niet alleen leuk voor kinderen, ze zijn ook ideaal om te gebruiken tijdens vergaderingen op kantoor, of als decoratie in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bestel uw krijtstickers eenvoudig bij Digitalesticker.nl.

Wat zijn krijtbordstickers?

Krijtstickers zijn gemaakt van speciaal krijtstickerfolie (ook wel schoolbordfolie genoemd). Dit folie biedt een goede ondergrond voor (school)krijt of speciale krijtstiften. Met behulp van een bordenwisser, spons of vochtige doek verwijdert u het krijt eenvoudig. Dit is een voordeel van de krijtstickers ten opzicht van de standaard goedkope stickers.

Waar u krijtstickers voor kunt gebruiken

In principe kunnen krijtstickers overal op worden geplakt. Gebruik ze als label, raamsticker of muursticker en maak uw (bedrijfs)ruimte tot een sfeervolle en functionele plek!

Op kantoor

Hoe gaaf is het wanneer u kiest voor een grote krijtsticker aan de wand of op de deur? Dat staat toch veel mooier en luxer dan een whiteboard? Kies voor een grote krijtsticker aan de muur om vergaderingen visueel te maken, uw to do list op te schrijven, of als plek waar u kunt brainstormen.

Als etiket

De krijtstickers lenen zich ook goed voor het labelen van uw producten. Maak uw voorraden overzichtelijk door gebruik te maken van krijtstickers in de vorm van etiketten.

Voor de kids

Natuurlijk zijn de krijtstickers van Digitalesticker.nl ideaal voor kinderen om op te tekenen en te kleuren. Plak een grote krijtsticker in de kinderhoek van uw bedrijf, of op de deur van hun slaapkamer. Zeker weten dat zij zich urenlang kunnen vermaken!

Ter decoratie

Naast functioneel, zijn onze krijtstickers erg stijlvol. Gebruik ze als muurdecoratie in uw restaurant, café of kantoor. De manier om sfeer te creëren en aandacht te trekken van uw klanten. Wees creatief en pak uit!

Als reclame-uiting

Maak reclame voor uw bedrijf door een krijtbord langs de weg te zetten. Een krijtbord met prachtige illustraties – en natuurlijk uw bedrijfslogo – trekt zeker de aandacht. Geef een persoonlijke touch aan uw commerciële boodschap en de klant kan niet meer om u heen.

De voordelen van krijtstickers laten bedrukken door Digitalesticker.nl

Het grootste voordeel aan krijtstickers is dat de tekst die u hierop schrijft, eenvoudig te verwijderen is. Dat maakt de stickers herbruikbaar én duurzaam. Andere voordelen zijn:
De stickers zijn te verkrijgen in iedere vorm en ieder formaat;
U kunt krijtstickers bestellen, al vanaf één exemplaar;
De stickers zijn voorzien van een sterke lijm, waardoor ze stevig blijven zitten;
Krijtstickers zijn o.a. in te zetten als decoratie, een vorm van promotie en ter vervanging van een whiteboard;
U ontvangt uw bestelling zo snel mogelijk.

Krijtstickers op maat laten maken bij Digitalesticker.nl

De krijtstickers van Digitalesticker.nl zijn te verkrijgen in alle vormen, maten en oplages die u maar wenst. Of u nu kiest voor ronde krijtstickers, rechthoekige stickers, of varianten met een vrije vorm, bij Digitalesticker.nl is alles mogelijk! Vraag eenvoudig een offerte aan en wij sturen u zo snel mogelijk een prijsberekening toe. Wij hanteren lage kosten, doordat wij alles zelf produceren in onze eigen drukkerij in Twello. Deze prijs is inclusief proefdruk en het snijden van de stickers. U heeft uw krijtstickers (meestal) al binnen twee werkdagen in huis!
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0571 – 27 66 22 of te mailen naar info@digitalesticker.nl.

Vraag een offerte aan