Magneetstickers online drukken

Tegen een lage prijs magneetstickers online drukken doe je bij een specialist als Digitalesticker.nl. Magneetstickers kun je plaatsen op elke schoongemaakte vlakke metalen of metaalhoudende ondergrond, zoals koelkasten, auto’s, apparatuur of ijzeren kasten. De zelf ontworpen magneetstickers die je bij ons online kunt bestellen zijn ideaal als je zeker wil zijn dat er geen sporen als lijmresten op jouw metalen ondergrond achterblijven nadat je een sticker wil verwijderen.

Ook bij bedrijven en organisaties is de magneetstickers die je heel eenvoudig kan kopen in onze online winkel erg populair. Ondernemers kunnen hiermee voor een korte periode zich in de kijker spelen bij het publiek, ook in de vorm van de vaak vrij grote magneetplaten. Een grote trend is automagneetreclame op een portier of de motorkap. Ooit was dit een lang durende nauwkeurige schilderklus voor een signbedrijf, nu is het even waterpas opplakken voor een maximaal resultaat voor de publiciteit van een bedrijf.

Denk bijvoorbeeld aan winkeliers die tijdelijk een actie hebben en korte tijd in de vorm van een sticker de korting willen aangeven aan de klanten. Of bijvoorbeeld metalen kasten in een magazijn waarvan de inhoud zo nu en dan verandert. De magneetlaag kan ook gewoon buiten worden gebruikt, want hij is niet gevoelig voor roestvorming. Dit is een voordeel van de magneetstickers ten opzichte van ten opzichte van goedkope stickers.

Wij printen je bestelde sticker op magnetisch PVC en met een glanzende coating. De dikte is altijd onder de tien millimeter, afhankelijk van binnen- of buitengebruik. In bepaalde gevallen sturen wij je op verzoek een proefversie, zodat je weet waar je aan toe bent en weet wat je krijgt.

Waarom magneetstickers? Dit zijn de 9 voordelen

  1. Stickers met een magnetisch laagje zijn altijd makkelijk te verwijderen: gewoon even je nagel eronder wippen en klaar is Kees.
  2. Het is een duurzame manier, want door het ontbreken van een chemische lijmlaag wordt het milieu niet belast.
  3. De magneet optie van stickers is bestand tegen alle temperaturen en weersinvloeden.Aanslag en andere zaken zijn makkelijk te reinigen aan de oppervlakte.
  4. De afbeelding is kleurvast.
  5. Je kan zelf je eigen ontwerp of bijvoorbeeld een plaatje van internet aan ons mailen.
  6. Een full colour afbeelding is mogelijk.
  7. Wij bieden een gegarandeerd hoge afdrukkwaliteit.
  8. Last minute opdrachten zijn in overleg mogelijk bij ons.

Verschillende formaten magneetstickers

Als expert in stickers hebben we alle vormen en maten voor jou. Een vierkant, cirkel of rechthoek behoort uiteraard altijd tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen we de stickers die jij wil bestellen in diverse vormen en contouren snijden.

Het kan natuurlijk zijn dat de maat die jij wenst er niet bij zit. Gelukkig kun je bij ons ook maatwerk magneetstickers online bestellen. Kijk naar de mogelijkheden in het bestelmenu en neem anders contact met ons op, bijvoorbeeld als je een enorm grote sticker zou willen laten drukken.

Magneetstickers voor de koelkast

Een trend in de inrichting van keukens is al jarenlang om magneetstickers op je koelkast te doen. Dit fleurt je keuken op en het fleurt het saaie vaak witte kleurvlak van de koelkastdeur op. Een ander voordeel is dat je er eventuele beschadigingen mee kunt verbergen. Bij sommige winkelketens kun je heel simpele magneetstickers van lage kwaliteit vinden, maar als je gaat voor het echte werk mét een origineel eigen ontwerp, dan wordt het tijd om bij ons een mooie magneetsticker te bestellen.

Magneetstickers online bestellen kan snel en makkelijk

De apparatuur en de materialen waarmee wij als stickerproducent werken worden steeds beter, en daar pluk jij de vruchten van! Neem maar eens een kijkje op deze website van de talrijke mogelijkheden.

Ook stickers bestellen kan heel eenvoudig, met ons gebruiksvriendelijke bestelsysteem. Voer de gegevens in het bestelmenu in zoals de afmeting, de kleuren, de vorm, het formaat en de oplage. Bedenk dat een oplage van één exemplaar gewoon mogelijk is, een optie die vooral wordt gekozen door onze particuliere klanten. Afrekenen kan lekker simpel met iDeal of andere gangbare betaalmethodes. De bestelling sturen we vervolgens zo snel mogelijk naar je toe. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Bereken jouw prijs