Muurstickers bestellen

Hoge kwaliteit muurstickers drukken

Een trend bij zowel bedrijven als particulieren is het ontwerpen en laten drukken van hoge kwaliteit muurstickers. Het kan hierbij gaan om stickers van een klein formaat, maar ook exemplaren die enorme oppervlaktes van de muur bestrijken.

De keuze is reuze: denk aan de logo van een bedrijf, filmsterren, voetbalelftallen, zelfgemaakte foto’s zoals een selfie of een gezinsportret, een cartoon of een leuke afbeelding die je hebt gevonden op internet. Wist je dat jouw zelf bedachte en door ons gedrukte muurstickers net zo sfeerbepalend of beeldbepalend kunnen zijn in huis als nieuwe meubels aanschaffen? Bovendien is het laten drukken van muurstickers veel leuker en voordeliger dan meubels, nieuw behang of een schilderbeurt!

Een voordelige muursticker in plaats van schilderen of behangen

Muurstickers worden ook vaak gebruikt om een ruimte te verfraaien. Een ongelukje is gauw gebeurd en binnen de kortste keren kan een mooie muur lelijk zijn. Denk aan geknoei van kinderen, een glaasje wijn dat omvalt of vingerafdrukken op van die typische plekken waar iedereen zijn hand vasthoudt. Vroeger werd bij een moeilijk te reinigen herinnering aan een ongelukje gekozen voor een nieuw behangetje of een schilderbeurt, maar dat hoeft anno nu niet meer.

Tegenwoordig kan dat sneller en goedkoper met een muursticker. Deze zijn bij sommige aanbieders leverbaar met standaard ontwerpen, maar veel leuker vinden mensen het vaak om een zelfbedacht ontwerp, een zelfgemaakte foto of het eigen bedrijfslogo op een muur af te beelden. Alle eventuele vlekken, plekjes en oneffenheden worden hiermee weggemoffeld alsof ze er nooit geweest zijn. Jouw muur gaat er daardoor weer als nieuw uitzien, wat ook een ideale oplossing kan zijn als je je huis wilt verkopen. Al met al dus een mooi stukje praktische muurdecoratie die het vorige uiterlijk van een muur goed kan verbloemen.

Muurstickers in diverse soorten en maten te bestellen

Zoals gezegd kun je muurstickers bij Digitalesticker.nl in alle soorten en maten online bestellen. Afhankelijk van je wens bekijken we samen welke materiaalsoort en welke drukvorm het beste zal uitpakken bij jou op de muur.

Een oplage van één exemplaar is bij ons geen enkel probleem. Ook zijn de plakkers passend in elk soort ruimte. Bij de mensen thuis zien wij ze behalve in de slaapkamer ook in keukens of op de wc, terwijl je je met een zelf ontworpen muursticker natuurlijk ook heerlijk kunt uitleven op de slaapkamer van je zoon, dochter of kleinkinderen.

Muurstickers zijn makkelijk te bevestigen of verwijderen

Muurstickers zijn zeer gebruiksvriendelijk. Als het zorgvuldig gebeurt lukt het iedereen om ze strak, waterpas, zonder bubbeltjes en in een handomdraai op een wand aan te brengen. Het is een secuur klusje, maar eenmaal goed aan de wand bevestigd blijven ze langdurig op hun plek.

Heb je er om wat voor reden dan ook ooit een keer genoeg van, dan zijn muurstickers relatief makkelijk te verwijderen. De huidige generatie muursticker kan in veel gevallen zonder lijmresten worden verwijderd. Daarmee weet je dus zeker dat je nooit een nare plek overhoudt wanneer je op een muursticker bent uitgekeken of gaat verhuizen.

Muurstickers voor op je buitendeur

Hoewel je zal denken dat muurstickers bestemd zijn voor op de wand, kunnen ze even goed op een deur of buitendeur. Achternaam of de namen van je hele gezin
kan geheel in de stijl of de kleurstelling van de kozijnen of de rest van je huis. Sommige mensen kiezen ook voor een bijzondere spreuk of om de naam aan te geven van hun woning. Ook kan je denken aan een waarschuwende tekst, bijvoorbeeld om verkopers of aanbellers voor religieuze doelen te weigeren.

Muurstickers met logo drukken

Bij Digitalesticker.nl hebben we veel ondernemers als klant met verschillende wensen. Hier is veel vraag naar een mooie grote sticker met een logo voor aan de wand van een winkel, een wachtruimte of een plek waarop veel potentiële klanten komen, zodat het logo goed in het oog springt.

Ook is het natuurlijk mogelijk om het logo van je bedrijf in de vorm van een muursticker op de deur te bevestigen. We zien bij Digitalesticker.nl veel dat ZZP´ers een sticker met het logo van hun bedrijf op de deur bevestigen om hun zichtbaarheid te vergroten.

Muurstickers met tekst drukken

Kies voor een indrukwekkend citaat, je eigen naam of een zelfbedachte tekst op een unieke door jouw zelf bestelde muursticker! Via deze site kun je gewoon online je tekst opgeven, een formaat, kleur en lettertype selecteren en binnen een paar werkdagen kun je de muursticker met jouw wensen aan de wand plakken. Niets is ons te gek en bijna elke wens kunnen wij realiseren. Dus als jij bijvoorbeeld je naam in het lettertype van een film als The Godfather wil, of je wilt een gedichtje aan de wand op een kinderkamer met letters in tien kleuren; er is bij ons van alles mogelijk!

Wil jij voordelig muurstickers laten drukken, voor thuis, in je bedrijf of als origineel cadeau voor iemand? Vind bij ons wat je zelf bedenkt!

Naast muurstickers bieden wij nog veel meer soorten stickers aan om te laten bedrukken. Zijn er vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bereken jouw prijs