Raamstickers drukken

Raamstickers logo

Raamstickers logo?
Deze stickers op glas of transparante raamfolie zijn een voordelige investering voor jarenlange promotie via de buitenzijde van het raam van een bedrijf of organisatie. Zeker bij bedrijven als een winkel zal een raamsticker met bedrijfslogo of slogan opvallen bij veel voorbijgangers.

Ontdek de vele mogelijkheden van raamstickers

Behalve een raamsticker met logo voor bedrijfspanden worden deze stickers ook veel gebruikt voor boodschappen om mensen te waarschuwen. In de zorgsector worden veel raamstickers gebruikt, ze zijn bijvoorbeeld effectief onder mensen met dementie. Denk verder aan aanduidingen van nooduitgangen, of bij mensen thuis op een grote glazen schuifpui zodat niemand zich kan bezeren.

Een andere keuze van een raamsticker kan zijn om de privacy te verbeteren. Bij een woning heeft u dan minder kans op pottenkijkers, terwijl het in een winkel het zicht kan belemmeren op dure of diefstalgevoelige producten. Ook maken mensen een keuze voor het plakken van een raamsticker om een breuk of beschadiging in het glas te maskeren. In dit geval zijn raamstickers een betere oplossing dan de standaard goedkope stickers.

Van woonkamer of etalage tot het toilet of badkamer, overal komen deze stickers tot hun recht. Tot slot kan het voor zowel bedrijven als particulieren een ideale decoratie zijn om de woning of het bedrijfspand een origineel smoelwerk te geven, of om een kantoorruimte of kinderkamer levendig te maken. Ook kunt u de stickers op plekken hangen waar vaak sporen van kinderhanden zitten, zodat deze minder opvallen. Ook zijn ze tegenwoordig in trek als replica voor glas-in-lood-ramen, wat natuurlijk veel geld scheelt in vergelijking met écht maatwerk glas-in-lood.

In tegenstelling tot verschillende andere online aanbieders hoeft u bij Digitalesticker.nl geen keuze te maken voor een bestaand ontwerp, maar kunt u gewoon zelf iets bedenken. In de regel zullen wij dat dan naar wens kunnen uitvoeren.

De voordelen van een raamsticker logo op een rijtje

 • Uw eigen ontwerp, inclusief het eigen logo, kan in het ontwerp zitten
 • De buitenkant van uw bedrijf heeft een professionele uitstraling en biedt uw bedrijf een betere vindbaarheid onderhoudsvriendelijke oplossing
 • Een raamsticker met bedrijfsnaam of logo kan zonder probleem full colour
 • Het kan met kleine gaatjes
 • Kan met uiteenlopende vormen in het ontwerp
 • U kunt kiezen voor de lijm die het beste hecht of eentje die makkelijk is te verwijderen
 • Er bestaat ook zonwerende raamfolie
 • De stickers kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig zijn
 • De stickers zijn elektrostatisch, hierdoor zijn ze makkelijk aan te brengen en tevens vuilafstotend
 • U kunt een keuze maken voor geperforeerde one way vision raamfolie
 • U kunt een keuze maken voor contour gesneden raamstickers met uw logo, dus niet per se vierkant maar in elke denkbare vorm die u wenst
 • Raamsticker met logo kan ook met een hoogwaardige en luxe uitstraling en toch tegen lage kosten
 • Het opplakken van de stickers maar ook het eventuele verwijderen kan zeer eenvoudig, mits de temperatuur van de ruimte minimaal 15 graden Celsius bedraagt een raamsticker of raamfolie draagt bij aan inbraakpreventie, minder kans op schade en verwondingen bij glasscherven en splinters door breuk.

Kijk in ons gebruiksvriendelijke bestelmenu, upload uw ontwerp, kies een afwerking of u kan kiezen voor onze afwerkingen, en reken af met een van de gangbare betaalmethodes.

Raamstickers auto zelf maken

Raamstickers voor de auto zelf maken was nog nooit zo makkelijk en voordelig! Behalve decoraties op uw portier of ‘striping’ op de motorkap of het autodak is er bij ons van alles mogelijk op het vlak van een raam bestickeren. Want autostickers zijn er in vele soorten en maten. Een sticker met de afkorting van een land, een baby-aan-boord-sticker, formule-1-stickers of onderwerpen over autoraces, veiligheidsstickers, bewakingscamerameldingen, lollige stickers met humor variërend van filerijden tot erotiek.

Door de materiaalkeuze kunnen raamstickers de lak van uw auto niet aantasten. Voor het vakkundig verwijderen van een sticker op de laklaag van uw auto verwijzen we u naar de handige tips van filmpjes op YouTube.

Door de sterke kleeflaag zal een plakker op uw auto niet zomaar loslaten. Raamstickers auto zelf maken? Kijk bij onze handige online zelfmaak module. Voeg de maat, kleuren, woorden of foto’s toe, en klaar is Kees!

Raamsticker buiten

Een raamsticker buiten of outdoor sticker kan langdurig in een goede staat blijven. De huidige generatie is bijvoorbeeld in staat om de kleureigenschappen uitstekend intact te houden. Verkleuring wordt uitgesloten door beschermende eigenschappen tegen UV-stralen.

Sommige raamstickers hebben effect op uw binnentemperatuur, want zeker van de grotere exemplaren kan een isolerende werking uitgaan. Er bestaan metingen van een temperatuurverschil van wel zes graden, maar dit is natuurlijk wel afhankelijk van het raamoppervlak, de zonligging, enzovoorts.

Naast het binnenhouden van de binnentemperatuur kunnen buitenstickers ook zonwerende eigenschappen hebben. Artikelen in een winkel vallen dan mooier in het zicht, er is minder kans dat ze verkleuren en ook de hinderlijke schittering op pc-monitoren of kassaschermen zal verminderen.

Raamsticker winkelruit

Een winkelruit raamsticker is speciaal gemaakt voor langdurig gebruik op een winkeldeur of ramen van een etalage. Het bevestigen van een raamsticker gaat doorgaans aan de binnenkant van het glas. De stickers zijn goed bestand tegen vocht, UV-straling en kinderhandjes, zodat u er jarenlang profijt van kan hebben. Qua weersomstandigheden zoals sneeuwen extreme kou kunnen we noemen dat onze stickers vrijwel alles aankunnen.

De enkelzijdige variant, die we ook wel one way vision sticker noemen, is alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar uiteraard is er ook een versie die aan beide kanten te zien is.

Herbruikbare raamstickers

Herbruikbare raamstickers zijn vergelijkbaar met de fleurige dierenstickers die iedereen wel kent uit zijn of haar jeugd van de binnenkant van autoramen. Door de statische hechting aan de achterkant kunnen ze op eenvoudige manier weer van een raam worden afgehaald.

Ondernemers maken vaak de keuze voor herbruikbare raamstickers als ze een tijdelijke aanbieding hebben en klanten willen lokken via een sticker op de etalage of winkeldeur. Ook zijn er veel mensen of bedrijven die herbruikbare raamstickers bestellen bij feestdagen. Denk aan voorbeelden als stickers voor een verjaardag, feest of geboorte, Sinterklaas stickers, kerst stickers, Moederdag stickers, enzovoorts.

Zodra allerlei feestdagen eraan komen is het een kwestie van even snel de tijdelijk herbruikbare raamstickers op het glas aanbrengen en na afloop gewoon weer makkelijk eraf halen.

Als cadeau voor kleine kinderen is dit artikel niet geschikt, op een onbewaakt moment zou uw kind een sticker kunnen doorslikken.

FAQ’s (veel gestelde vragen) over raamstickers

Veel eventuele vragen zijn al benoemd op deze pagina. Daarom hierbij de vragen over raamstickers die in de praktijk het vaakst aan ons worden gesteld.

 1. Kan een raamsticker op elke ondergrond? Ja, in principe wel, maar zorg altijd ervoor dat de ondergrond glad is, schoon en vooral vetvrij. Een vieze ondergrond kan zichtbaar blijven en zelfs scheurtjes doen ontstaan.
 2. Klopt het dat er raamstickers met licht bestaan?
  Ja, het is mogelijk om zogeheten glow-in-the-dark-stickers te bestellen. Deze stickers lichten op in het donker. Dit kan effectief zijn bij veiligheidsmeldingen in het donker. Ook onder kinderen zijn glow-in-the-dark-producten al jaren een grote trend. Naast deze lichtgevende stickers kunt u bij een dergelijke wens misschien ook uit de voeten met reflecterende stickers.
 3. Zijn er ook raamstickers zonder lijm?
  Bijna elke sticker werkt met een klevende lijmlaag. Als u dit per se niet wil, bijvoorbeeld om de laklaag van een ondergrond in een goede staat te houden, dan kunt u mogelijk kiezen voor onze magneetstickers.
 4. Mag een raamsticker op de voorruit van mijn auto?
  Volgens de wet is elke coating of folie die het zicht belemmert of licht tegenhoudt bij de voorruit van een auto verboden. Uitzonderingen zijn (kleine) milieustickers, auto-alarmstickers en tolstickers. Voor verdichte (geblindeerde) ramen gelden afzonderlijke regels, hiervoor adviseren we u om een kijkje op Google te nemen.
 5. Kun je raamstickers zelf maken?
  Via de bestelpagina op deze site kun je raamstickers zelf maken. Wij maken het onmogelijke mogelijk, want qua maat, kleur en design kan tegenwoordig bijna alles. laat ons jouw unieke idee uitvoeren om online je eigen raamsticker te maken, of dat nou voor een kinderfeestje is of als logo sticker bij een bedrijf.
Bereken jouw prijs