Reflecterende stickers drukken

Reflecterende veiligheidsstickers worden veel gebruikt in het verkeer voor extra veiligheid op de fiets, bromfiets, scooter, motor, auto, vrachtwagen, tractor, aanhangwagen of caravan. Zowel overdag als in de schemering, avond en nacht vallen ze op. Ook zien we als stickerspecialist steeds meer dat mensen reflectorstickers bij ons laten ontwerpen voor hun skateboard, waveboard, skelter of step, om goed op te vallen bij tegenliggers. Met een reflectiesticker ben je immers letterlijk en figuurlijk een baken in de nacht. Qua stickers zijn onze reflectie-opties enorm, kijk maar eens even wat er mogelijk is bij Digitalesticker.nl!

De eigenschappen en kenmerken van onze reflecterende stickers

  1. Door de weerspiegeling of reflex van een glanskleur zijn de stickers superopvallend op alle plekken waar dat noodzakelijk is.
  2. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.
  3. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hebben bij buitengebruik een levensduur van minimaal drie jaar.
  4. De plakkers hebben een hoge kleurvastheid.
  5. We kunnen ze printen in elke oplage en in elke vorm.

Reflecterende stickers voor auto’s en vrachtwagens

Autostickers, veiligheidsstickers en stickers met bedrijfsinformatie op bestelbusjes hebben ongekende mogelijkheden. Ook voor reflecterende stickers voor auto’s en andere gemotoriseerde voertuigen ben je bij Digitalesticker.nl aan het juiste adres. Want met reflecterend materiaal aan de verschillende kanten van een auto vergroot je de zichtbaarheid aanzienlijk.

Voor veel automobilisten is een autosticker een goede reden om goedkoop en voordelig heel lichte autoschade weg te werken. Een klein ‘vlekje’ kan immers behoorlijk wat kosten vanwege een nieuwe spuitbeurt, maar in bepaalde gevallen volstaat het om er gewoon een sticker overheen te plakken. Deze zijn ook nog eens snel en gemakkelijk aan te brengen, terwijl veel soorten tegenwoordig een lakvriendelijke hechtlaag hebben en geen lijmresten achterlaten bij verwijdering. En als ze dan ook nog eens een opvallende reflectortint hebben, draagt dat bij aan je veiligheid.

Autostickers zijn een ideale manier om je auto te tunen, op een originele manier die ook nog voordelig en betaalbaar is. Je hoeft dan niet alleen te denken aan raamstickers voor je auto. Wat bijvoorbeeld ook mogelijk is zijn langgerekte stripings over je portieren of een bijzondere afbeelding op het dak of de motorkap. Bij winkels voor auto accessoires zal je wel eens autostickers zien, maar veel leuker is het natuurlijk om zelf iets origineels te bedenken en dat bij ons te laten drukken. Veel klanten kiezen voor vlammen, snelheidssymbolen en ‘tribal’ ontwerpen.

Ze hechten uitstekend aan zowel het plaatwerk de ruiten als het kunststof in de cabine. Wil je echt zeker zijn van nul procent lakschade, dan zijn er ook altijd nog magnetische stickers die zeer makkelijk weer eraf kunnen.

Reflecterende stickers voor op fietsen

Als je je fietsveiligheid serieus neemt, dan is dit een heuse aanrader! In het donker fietsen kan immers veel veiliger als je aan weerszijden reflecterende stickers hebt. Met opvallende stickers op je fiets, scooter of bromfiets ben je altijd goed zichtbaar. Het draagt bij aan de veiligheid van jezelf en natuurlijk ook van anderen. Niemand kan immers om de weerkaatsing van reflecterende kleuren heen, zodra er een koplamp van een auto of een andere fiets op je schijnt.

Ze vallen ook op bij van die momenten dat je het zelf misschien nog te vroeg vindt om je fietsverlichting aan te doen. Uiteraard zijn reflecterende stickers altijd een aanvulling op de verplichte standaard verlichting op je fiets.

Je bent goed zichtbaar met reflecterende stickers

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En een ongeluk kan al te voorkomen zijn met het plakken van één sticker. We hadden het al over de veiligheid bij het fietsen of het auto rijden, maar er zijn nog wel meer bestemmingen voor de reflectorsticker. Wat dacht je bijvoorbeeld van een donkere trap, waarbij stickers je kunnen behoeden tegen misstappen?

Reflecterende stickers zijn dus op verschillende manieren mogelijk, ook bijvoorbeeld op kleding. Check alle mogelijkheden op deze site! Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Bereken jouw prijs