Statische stickers drukken

Als expert in stickers bieden wij vanzelfsprekend ook statische stickers voor kind en kinderkamer. Enkele voorbeelden treft u op onze website, maar in feite kunt u met behulp van ons gebruiksvriendelijke menu alles ontwerpen, mailen, bestellen en aanbrengen.

Omdat statisch hechtende stickers geen lijmlaag hebben, kunnen ze plakken met behulp van de statische lading aan de plakzijde. Dit zijn dus de ideale stickers die je kunt gebruiken in je huis als je absoluut geen resten achter wil laten van lijm na het verwijderen. Dit is dan ook een groot voordeel van statische stickers ten opzichte van de standaard goedkope stickers, die vaak wel lijmresten achterlaten. Statische stickers voor uw kind, de jongenskamer, de meisjeskamer of als cadeautje bij de verjaardag van een kind, zijn enorm populair omdat de mogelijkheden onbeperkt zijn.

Daarnaast zijn statische stickers erg in trek bij winkels, omdat er in de detailhandel altijd wel meerdere keren per jaar acties en kortingen voorkomen. Ze hechten immers alleen op gladde oppervlaktes zoals glas.

Je kan statische stickers voor je kind of kinderen en hun kamers of verjaardagen heel makkelijk online bestellen bij Digitalesticker.nl. Echt een origineel idee waar elk kind blij mee is! Op deze website leggen we je alles heel duidelijk uit. Toch hulp nodig, of wens je een vrijblijvende offerte? Bel ons of stuur een e-mail!

Het mooie van statisch hechtende stickers

Veel klanten die voor hun kinderen, kleinkind, zoon, dochter of voor de verjaardag van een vriendje of een vriendinnetje een bijzondere sticker bij ons laten printen, kiezen juist voor een exemplaar met een statisch laagje.

Het is immers bekend dat een kinderleven verschillende fases kent, waarbij na verloop van tijd bepaalde dingen niet meer ‘deugen’ omdat ze dan te kinderachtig worden. Je kent het wel: een dreumes wil bijvoorbeeld een sticker van de Teletubbies of iets anders dat bij die leeftijd past. Maar een peuter of kleuter vindt Mickey Mouse of Donald Duck leuker. Niet veel later worden het Barbie of populaire films als Cars, de Lion King, terwijl er een paar jaar later alweer ruimte moet worden gemaakt voor boybands of het Marvel repertoire.

Behalve dit soort supersterren kun je bij ons vrijwel elke afbeelding van internet of een eigen ontwerp op een sticker laten printen. Check de mogelijkheden!

De mogelijkheden van statische raamstickers

Raamstickers zelf ontwerpen is een leuk idee als je bijvoorbeeld op een raam een markering wil aangeven voor de veiligheid van je kind. Denk aan een glazen schuifdeur of een raam op de loophoogte van kinderen, waar op hun ooghoogte afbeeldingen zitten van dieren of aansprekende voorwerpen. Dit soort plakkers kunnen in een babykamer of kinderkamer de eventuele inkijk tegengaan, of gewoon een leuk vorm van decoratie zijn met onderwerpen die je kind leuk vindt.

Het gaat hier niet alleen om kleine stickers, maar ook om originele raamfolie die tegelijkertijd de privacy en de sfeer vergroten. Let wel dat ze alleen hechten op een platte en dus niet een bolvormige of andere ongelijke ondergrond.

Transparante exemplaren voor je kind of kinderkamer

Transparante stickers zijn ideaal als je zicht wil houden op de ondergrond. Voor winkeliers geldt dit als ze willen dat de klant de oppervlakte onder de sticker goed kan blijven zien. Thuis of voor je kind kan het bijvoorbeeld zijn dat als je je eigendom ermee aangeeft, zoals op een boek, je wel wil kunnen zien wat het is. Dus zonder dat de sticker te veel in het zicht valt.

Ontdek de mogelijkheden van statisch papier bedrukken

Door middel van printen op statisch papier kan de plakker aan alle kanten op elk glad en waterpas oppervlak goed hechten. Het statisch effect blijft een bepaald aantal maanden intact. Er zijn hierbij opties voor zowel wit als transparant. Als het bestemd is voor je kind of een kinderkamer, bedenk dan dat het papier ook nog eens beschrijfbaar is.

Handig: het gaat hier om herbruikbare stickers

Door de statische lading heb je stickers die je meerdere keren kunt gebruiken. Je kan ze eraf halen zonder het probleem van achterblijvende lijmresten waarop je niet zit te wachten. Soms is het handig om de plakker even nat te maken, even afdrogen en dan is hij weer herbruikbaar. Bedenk dat je bij ons al kan bestellen vanaf één exemplaar.

Statische sticker plakken

We vertellen je hieronder iets over het nauwkeurig en zonder bobbels opplakken van statische stickers.

  1. Zorg voor een ondergrond zonder vuil en stof, want dit kan bubbels veroorzaken.
  2. Was je handen vanwege de eventuele afgifte van vingerafdrukken.
  3. Breng geen sticker aan in de zon of bij een erg lage temperatuur.
  4. Controleer of de plakker waterpas op de ondergrond belandt, start met het wrijven bij het middengedeelte en manoeuvreer dan je vingers naar de buitenkanten.
  5.  Mocht je nog vragen hebben, raadpleeg dan filmpjes met instructies op YouTube of neem anders contact met ons op.

Het voordeel van statische stickers online bestellen bij Digitalesticker.nl

Stuur ons het ontwerp van je wensen en wij maken in elke gewenste oplage een statische sticker. Door de online bestelmogelijkheid en onze specialistische apparatuur was statische stickers drukken nog nooit zo makkelijk. Mocht je desondanks nog iets willen vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Bereken jouw prijs