Textielstickers

Blanco textielstickers

Blanco textielstickers of kledingstickers zijn van textiel gemaakte flexibele stickers. U kunt ze op bijna elk soort textiel laten hechten, of het nou kleding of vloerbedekking is. Op onze website onderscheiden we meerdere soorten textielstickers, voor bijvoorbeeld indoor of outdoor gebruik.

Want mensen in de sportwereld, bij scholen en kinderdagverblijven of bij ziekenhuizen en zorginstellingen stellen heel andere voorwaarden aan label- of logostickers dan iemand bij een zakelijk evenement.

Wij hebben een breder aanbod dan leveranciers van alleen strijkletters. Dus ook logo’s, foto’s en afbeeldingen kunt u bij uw blanco textielsticker bestellen. Uiteraard zijn ook particulieren van harte welkom. Mensen komen bij ons voor producten uiteenlopend van strandlakens tot slabbetjes!

Zeven voordelen van blanco textielstickers

  • Bijzonder bij onze textielstickers is dat de hechtlaag speciaal bedoeld is voor textiel. Deze is makkelijk zonder ongewenste sporen te verwijderen en laat geen lijmresten achter.
  • Blanco textielstickers zijn er in een mat en glans uitvoering, de matte versie is beschrijfbaar.
  • Met speciale printapparatuur kunnen wij zeer hoogwaardige en gedetailleerde teksten of afbeeldingen op een blanco textielsticker plaatsen.
  • Textielstickers zijn leverbaar met een verschillende hechtingssterkte. Dit laatste is vooral afhankelijk waarvoor en waar u de textielsticker wil gebruiken.
  • Verschillende maten zijn mogelijk, van heel klein tot bijvoorbeeld textielstickers A4.
  • Bedrijven bestellen vaak blanco textielstickers als naambadge bij een congres, evenement, feest, bijeenkomst of andere gelegenheid.
  • Een textielsticker kunt u eenvoudig zelf strijken met een strijkbout op de ondergrond, bijvoorbeeld in het geval van een strijklogo met emblemen van een sportvereniging of een bedrijfslogo.

Tijdelijke textielstickers

Dit soort textielstickers worden ook wel tijdelijke textielstickers genoemd, omdat ze gemakkelijk na gebruik te verwijderen zijn. De ‘lijmlaag’ van deze stickers zorgt dat de sticker goed op de kleding blijft plakken, maar dat deze na verwijderen géén lijmresten achterlaat. Bekijk hier onze goedkope stickers.

Textielstickers Hema en Action

Textielstickers zelf maken, zelf ontwerpen en zelf printen wordt wel gedaan door mensen, maar niet altijd naar volle tevredenheid. Vaak hebben mensen thuis niet dezelfde hoogwaardige printers als bij Digitalesticker.nl. Soms wordt er ook gekozen voor textielvellen of stickers van plaktextiel met slechte kleefkracht met kans dat lijmresten achter blijven. Textielstickers van de Hema, Action of andere winkelketens? Wij raden aan om te kiezen voor de kwaliteit, waarbij Digitalesticker.nl deze aanbiedt tegen een zeer scherpe prijs, inclusief veel mogelijkheden qua eigen ontwerp.

Textielstickers drukken

Textielstickers drukken wij met speciale apparatuur voor een kwalitatief hoogstaand resultaat. Elke standaard vorm is mogelijk, maar ook een door uzelf bedachte vorm. Er zijn in overleg talloze oplages mogelijk. Hogere oplages leveren wij meestal op vellen of op een rol, kleinere oplages gaan vaak op een los stickervel.

Stickers voor op kleding

Textielstickers of kledingstickers kopen? U kunt hier direct op een eenvoudige manier textielstickers bestellen. De meeste textielstickers zijn gemaakt van phototex, maar het materiaal rayon acetaat is bij uitstek geschikt voor buitengebruik als er kans is dat kleding nat kan worden door regen.

Vraag een offerte aan