Transparante stickers

Transparante stickers laten drukken goedkoop

Transparante stickers drukken is goedkoop! Een doorschijnende sticker geeft ondanks de lage prijs(goedkope stickers) een professioneel of exclusief uiterlijk aan artikelen in uw winkel of webshop. Ook wordt dit type stickers vaak gebruikt op enveloppen met kleur, op kantoormeubilair en als raamsticker.

Voor uw gemak kunnen de doorzichtige stickers worden geleverd op een rol, op stickervellen of in een praktisch dispenserdoosje. Hierdoor kunt u ze snel pakken en hebben de stickers een beschermende behuizing.

Transparante stickers drukken kan zowel eenzijdig als tweezijdig. Ook onder particulieren zijn transparante stickers zeer gewild. Vaak worden ze besteld voor een waarschuwing op een raam of glazen deur. Ook voor de kinderen of bij feestelijke gelegenheden is er van alles te bedenken.

Onze transparante stickers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, minstens twee jaar maar vaak nog langer blijven doorzichtige stickers immers in de oorspronkelijke staat.

Wat zijn de voordelen van transparante stickers?

  • Langdurig bestand tegen vocht en verkleuring
  • Laag in prijs
  • In diverse vormen en formaten te bestellen, zelf in oplage één
  • Vuilafstotend
  • Verschillende soorten hechteigenschappen mogelijk
  • Na het aanbrengen van de sticker is deze vrijwel onzichtbaar
  • Spoedlevering is mogelijk

Transparante stickers met een tekst

Een doorschijnende sticker met bedrukt met uw boodschap en logo? Er zijn diverse opties, uiteenlopend van alleen letters tot een optie met full colour druk in combinatie met een witkleur. Tekst op een transparante ondergrond kunnen wij goed bedrukken. Door middel van onze moderne printtechnieken kunnen ook hele kleine letters of lettertypes met minuscule details toch goed uit de verf komen.

Behalve de mogelijkheden voor het bedrijfsleven willen we speciaal even noemen wat u er thuis mee kunt. Veel mensen maken via ons online bestelmenu bijvoorbeeld de mooiste ontwerpen met decoratieletters van hun naam, een spreuk of een gezegde. Laat uw creativiteit de vrije loop en bedenk de mooiste dingen! Voorbeelden zijn een naamsticker op de deur van uw kind of een lachwekkende uitspraak voor een vrijgezellenfeestje, Valentijnsdag of een verjaardag.

Transparante & ronde stickers

Doorschijnende ronde of ovalen stickers zijn ideaal op enveloppen voor bijvoorbeeld adreswijzigingen of om dozen, tassen, cadeaus, flessen en verpakkingen op een stevige manier ‘onzichtbaar’ af te sluiten.

Ze zijn te leveren in verschillende diameter maten, vanaf 8 millimeter heeft u deze doorzichtige stickers al in huis. Ze zijn als los exemplaar verkrijgbaar, of op vellen of gewikkeld om een koker.

Ronde stickers zijn voor promotionele of veiligheidsdoeleinden extra goed vanwege de hogere attentiewaarde vergeleken met vierkante exemplaren. Zo worden ze vaak gebruikt op plekken als glazen schuifwanden of deuren om ongelukken te voorkomen.

Handig: transparante stickers op een rol

Zeker bij bedrijven, winkels en grote organisaties is het niet alleen een voordeel om groot in te kopen, maar ook om voordelig in te kopen. Als het gaat om stickers is dat mogelijk met een koker met uw transparante stickers op een rol. Op die manier heeft u de stickers overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast kunt u precies zien wanneer het einde van de rol nadert zodat u opnieuw zou kunnen bestellen. De rol is van een handzaam formaat, die qua lengte is afgestemd op de standaardmaten die worden gehanteerd bij kantoormeubilair. Afhankelijk van de maat van de sticker kunnen er wel 1000 op één rol.

Als u door een plotselinge kortingsactie of door toegenomen marktvraag opeens behoefte heeft aan snelle levering van een rol met transparante stickers, dan kunnen wij altijd tijdig leveren. Een spoedige herhaalbestelling kan sowieso snel omdat wij uw digitale bestanden al in huis hebben.

Transparante stickers met naam

Transparante stickers met naam dienen vele doelen. Zo zijn ze erg in trek als eigendomstickers. Als iemand een naam wil aangeven op een broodtrommel, in boeken of cd’s, is dat heel makkelijk. Op alles met een egale ondergrond past een naamsticker.
Gepersonaliseerde stickers zijn verder handig als de ondergrond zichtbaar of leesbaar moet blijven, bijvoorbeeld als ze bovenop de verpakking van een product zitten.

Ook zijn naamstickers, al dan niet doorzichtig, zeer in trek bij kinderen van alle leeftijden. Dat begint al bij de geboorte: denk aan transparante naamstickers op drinkflesjes, kinderwagens, kapstokhaakjes, enzovoorts. Ook peuters die hun eigen naam leren schrijven vinden dit soort transparante naamstickers erg leuk, ze worden dan ook vaak besteld voor kinderfeestjes.

Transparante stickers met witkleur

Bij de betere stickerleveranciers kunt u tegenwoordig transparante stickers met dekwit bestellen. Een extra witkleur wordt dan achter een kleur geplaatst in een speciale wit-printer, zodat er door het doorzichtige vel geen kleurverandering optreedt. Door het wit komen zwarte of donkere letters op een donkere ondergrond dan alsnog goed in beeld.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

Bereken jouw prijs