Ultra destructible sticker

De ultra destructible of ultra destructable sticker (één letter verschil!) brokkelt af in stukjes als iemand om wat voor reden dan ook geprobeerd heeft de stickers weg te halen. Deze moeilijk verwijderbare stickers zijn dus goed bestand tegen vandalisme. U kent ze vast wel van prijsplakkertjes uit winkels die behalve een zeer sterke hechtlaag ook nog eens verbrokkelen in kleine deeltjes, zodat niemand een prijsplakkertje kan verwisselen om minder te hoeven betalen.

Daarnaast gebruiken ondernemers ze vaak bij producten om de garantie of een keuring of veiligheidskeurmerk mee aan te geven. Er zijn bedrijven waarbij wordt gewerkt met spullen waarbij absoluut geen fouten mogen worden gemaakt. Ook komen ze vaak voor bij artikelen die voorafgaand aan de aankoop verzegeld moeten blijven. Ze kunnen ondernemers behoeden tegen diefstal en het kan eventuele fraude voorkomen bij bijvoorbeeld het retourneren van producten door klanten. Dit is een voordeel van ultra destructable stickers ten opzichte van goedkope stickers.

Een ultra destructible sticker kunt u bestellen met uw eigen ontwerp in alle vaste vormen zoals vierkanten en driehoeken, maar ook een zelf bedachte vorm. In tegenstelling tot andere types stickers is het bij ultra destructible stickers niet mogelijk om te kiezen voor de opties glans of mat. Mensen kiezen namelijk voor een matte afwerking als het beschrijfbaar moet zijn. De meeste gangbare methodes van afwerking van de toplaag zijn in dit geval niet mogelijk, want dat zou de mogelijkheid van het afbrokkelen afremmen.

Ook worden niet verwijderbare stickers wel zegelsticker genoemd vanwege de mogelijkheden voor het verzegelen van kostbare zaken. Want als de verzegeling immers is doorbroken, heeft de klant die een product wil ruilen opeens veel minder mogelijkheden.

Daarnaast staat de ultra destructible sticker ook wel bekend als breeksticker, omdat hij in hele kleine stukjes breekt als iemand ze probeert te verwijderen. Denk hierbij aan de stickers in supermarkten na het kopen van een kratje bier. Breekstickers zijn nooit als één geheel te verwijderen vanaf een oppervlak.

Niet verwijderbare sticker

De meest opvallende eigenschap van een niet verwijderbare sticker is het ontbreken van een beschermend laminaatlaagje. Deze is in de regel wel aanwezig bij veel andere stickers. Bij een sticker voor niet verwijderen kan deze anders niet in stukjes afbrokkelen.

Iemand die alsnog probeert dit stickersoort te verwijderen krijgt te maken met een zeer tijdrovende klus. Als de belangen voor een niet verwijderbare sticker groot zijn kunt u ook nog kiezen voor genummerde stickers of exemplaren die voorzien zijn van een barcode.

Hufterproof stickers

Net als hufterproof verkeersborden of beveiligd etalageglas zijn er ook hufterproof stickers. Er is natuurlijk niets tegen bestand als iemand een andere sticker over de uwe heen plakt, maar zeker bij een belangrijke mededeling op een sticker als waarschuwing voor de veiligheid of ter voorkoming van diefstal hebben moeilijk te verwijderen stickers als hufterproof stickers veel voordelen voor u.

Eigendom stickers

De ultra destructible sticker is de populairste sticker die wordt gebruikt als eigendom sticker. Soms kunnen zaken immers makkelijk door elkaar raken. Of u leent iets kostbaars uit en na verloop van tijd is onbekend wie de eigenaar is.

Ondernemers gebruiken stickers om eigendom te markeren, onder meer bij producten die aan klanten in bruikleen worden meegegeven. Veel voorkomende zaken die mensen op de werkvloer willen markeren als eigendom zijn zaken als laptops, telefoons of dure gereedschappen. Naast bedrijven zijn eigendom stickers zeer in trek bij particulieren, bijvoorbeeld om het bezit aan te geven bij het uitlenen van boeken of cd’s.

Kijk op onze website of neem contact op met onze verkoopadviseurs over uw keuze voor stickers

Wilt u meer informatie over ultra destructible stickers tegen diefstal, fraude, criminaliteit of gewoon om uw eigendom mee aan te geven? Raadpleeg onze website of neem contact op met de specialisten van Digitalesticker.nl.

Bereken jouw prijs