Vinyl stickers bedrukken

Het bedrukken van vinyl stickers is tegenwoordig makkelijker dan u denkt. Hoogwaardig printen gaat immers steeds sneller en de resultaten waren nog nooit zo strak en scherp. Ook het volledig online bestellen van vinyl stickers vinden klanten erg prettig.

Wat is een vinyl sticker nou eigenlijk? Dit is de meest gebruikte sticker die we kennen. Er zijn meerdere soorten, zoals wit of transparant en ze zijn gemaakt van stevig monomeer of polymeer vinyl. Feit is dat vinyl stickers altijd duurzaam, krasvrij en kleurecht zijn en zowel bruikbaar binnen als buiten.

Bij verwijdering blijven geen lijmresten achter. Vinyl stickers die u bij ons laat drukken zijn minimaal tussen de drie à vijf jaar bestand tegen vocht, regen en UV-straling. Zowel het inkt, het vinyl als de hechtlaag zijn van hoge kwaliteit.

Vinyl stickers zelf maken

Zelf eigen unieke vinyl stickers maken was nog nooit zo makkelijk! Via ons eenvoudige bestelmenu kunt u zelf een ontwerp uploaden via een PDF of ander gangbaar bestand. Er zijn vele opties voor uw afbeelding, zoals een persoonlijke foto, uw bedrijfslogo of een afbeelding van internet. Ook kiezen mensen ervoor om iets bestaands te customizen, zoals het logo van een bekend merk.

Uw zelf ontworpen stickers is overal voor te gebruiken, uiteenlopend van een verrassing op een kinderfeestje tot bijvoorbeeld decoratiestickers, smartphonestickers, kofferstickers, eigendomstickers, een autosticker of een aardigheidje bij een productpresentatie. Let erop bij het zelf maken van uw ontwerp dat aan de zijkant zo’n twee millimeter kan wegvallen door het op maat snijden van de sticker.

Eenvoudig vinyl stickers online bestellen en kopen

Het mooie is dat u vinyl stickers met een eigen ontwerp gewoon via onze website kan bestellen. Vervolgens printen wij dan uw vinyl stickers op snelle moderne apparatuur, waarna het zo vlug mogelijk bij u wordt bezorgd. Een vinyl sticker die u wil laten bedrukken kunnen wij al leveren vanaf een oplage van één. Stickers ontvangt u op een vel of per rol.

Via onze bestelmodule geeft u uw persoonlijke voorkeuren aan qua maat, kleur, afwerking, oplage, materiaal en de gewenste betaalmethode en bezorgdatum. Bij vragen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met onze helpdesk voor uitstekende persoonlijke service. Daarnaast zijn veel voorkomende vragen hier te vinden op onze site.

Vinyl stickers goedkoop

U wil vinyl stickers goedkoop inslaan? Ook dan bent u bij Digitalesticker.nl aan het goede adres. Wij bieden u zeer concurrerende prijzen door onze uitgekiende opzet van efficiënt werken, slim inkopen en het gebruik van uitstekende apparatuur. Doordat we bij digitaal printen geen opstartkosten hebben, is zelfs een bestelling van één sticker al heel betaalbaar.

Vinyl stickers goedkoop bestellen is ook mogelijk als u bestelt boven een bepaald bedrag, want dan vervallen de verzendkosten. De prijs is inclusief de proefdruk en het eventuele snijden. Vraag hier uw offerte aan, waardoor u spoedig een e-mailde van ons ontvangt.
Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen, kijk dan bij veel gestelde vragen of neem contact op met Digitalesticker.nl.

Bereken jouw prijs