Vloerstickers bestellen

Een vloer in een winkel of showroom kan uw verkoop vergroten of klanten de weg wijzen langs een door uzelf bedachte route. Een ruimte krijgt daarnaast altijd een mooie uitstraling door te kiezen voor een passende vloersticker.

Als het gaat om vloerstickers heeft u veel keuze:

  • Printen kan zowel digitaal als offset in elke oplage en is mogelijk met alle denkbare designs. Kies zelf online de gewenste kleur of ga voor geheel full colour
  • Anti slip, werkt ook goed als het net geregend heeft
  • Anti kras
  • Kies heel eenvoudig een afwerking, zoals contour gesneden. Of: u kunt kiezen voor een van onze afwerkingen.
  • Een ruimte fleurt ervan op, want onze vloerstickers hebben een onmiskenbare hoogwaardige en luxe uitstraling.
  • De handige zelfklevende stickers zijn anti-kras en oerdegelijk, want zeker bij vloerstickers op plekken als bedrijven, winkels, ziekenhuizen, scholen of kinderdagverblijven worden ze druk bewandeld en moeten tegen een stootje kunnen.
  • Tijdelijke aanbieding in een winkel? Non-permanente vloerstickers zijn handig om een sale onder de aandacht te brengen bij binnenwandelende klanten.

Vloerstickers in 3D en voor binnen en buiten

Als specialist in stickers hebben wij u veel te bieden. Uiteraard zijn vloerstickers en andere types veelal te krijgen voor het gebruik binnen of buiten. Soweiso zijn vloerstickers voor binnengebruik altijd al bestand tegen zowel hitte als vocht.

Een grote trend zijn de vloerstickers in 3D. met een driedimensionale vloersticker kunt u mooie decoratieve effecten bereiken. Zo zijn er mensen die een gat of een ‘sinkhole’ in hun vloer nabootsen met een 3D sticker. Onze klanten komen met ideeën uiteenlopend van een vijver of een trein met een mooie dieptewerking. laat uw fantasie op de vrije loop!

Vloerstickers voor uw tapijt

Met verschillende vloerstickers kunt u zeker in een wat grotere ruimte mooie creatieve effecten bereiken.
De aanleg van een zogeheten vloerstickertapijt is handig om twee ruimtes met elkaar te verbinden.

Ook worden vloerstickers in een tapijt vaak toegepast voor de bewegwijzering. Dit is handig in bijvoorbeeld ziekenhuizen of musea, terwijl u in de Ikea ziet dat ze uw routing bepalen en daarmee omzetverhogend werken.

Ontdek de mogelijkheden van een stukje geprint tapijt voor zowel vloeren met zeil als laagpolige of hoogpolige vloerbedekking!

Vloerstickers tegels

Tegelstickers zijn vooral bekend als wandstickers, maar gelukkig bieden wij u ook vloerstickers voor tegels. Ze worden veel gebruikt voor de vloeren van badkamers, wc’s en keukens. Uiteraard zijn ze bestand tegen water en hitte. Door de statische onderlaag komt er geen lijmlaag aan te pas, zodat u na verwijdering geen plakresten tegenkomt.

Tegelvloerstickers zijn ideaal om die een lelijke plek in uw vloer weg te werken. Want een geheel nieuwe vloer plaatsen kost natuurlijk veel meer tijd en geld. Behalve stickers op tegelformaat kunt u ook kiezen voor complete strips in uiteenlopende maten.

Vloerstickers in kinderkamer mooie decoratie!

Uw kleine of kleinkind een lol doen? Vloerstickers in kinderkamers en babykamers vinden kinderen een geweldig cadeau! Ze vinden het prachtig als hun dagelijkse domein wordt versierd met afbeeldingen van dieren, hartjes, televisiehelden, racewagens, iemands naam, een cijferreeks of een leuke zin.
Voor zowel jongens als meisjes kan u de leukste dingen bedenken voor het opvrolijken van de slaapkamer. Muurstickers kende iedereen al wel, maar vloerstickers zijn nieuw voor veel mensen. Het hoogwaardige folie op de vloer is beresterk, er kan probleemloos op gelopen worden en is bestand tegen vocht en hitte.

Vloerstickers voetstap

Voetstap vloerstickers zijn handig in bijvoorbeeld winkels om een voetpad aan te geven. Vooral de allerjongsten onder ons zijn dol op dit soort patronen op de vloer van een winkel, een school of in de peuterspeelzaal. Ook worden hiermee routes aangegeven bij bijvoorbeeld ziekenhuizen en grote magazijnen.

Door de sterke hechting en de anti slip toplaag kunnen er tienduizenden voeten overheen gaan, zonder dat er een noemenswaardige slijtage te zien is. Ook gebruiken jonge ouders voetstappen vloerstickers om hun jonge kind te leren lopen.

Vloerstickers badkamer

Een passende vloersticker, geheel in stijl met de kleuren of de inrichting van uw badkamer of andere sanitaire ruimte, is een mooie eyecatcher die de ruimte fris, vrolijk en levendig maakt. Vergelijk zo’n vloersticker maar met een muursticker, het is een goedkope en creatieve manier om de badkamer snel een mooie nieuwe uitstraling te geven. het geeft een persoonlijk tintje aan uw badkamer. Ook is het een handig middel als er in de tegels of in het zeil een breuk of oneffenheid zit. Met een vloersticker kunt u zo’n ongewenst plekje op een mooie, makkelijke, snelle en goedkope manier verdoezelen.

Mensen kiezen voor vloerstickers in de badkamer vaak voor een design met bloemen, planten, vissen, badeendjes, het leven onder water of zelfs een lollige aanduiding over het doortrekken van het toilet.

Uiteraard zijn badkamerstickers vochtbestendig. Als u ze op de goede manier aanbrengt, zal er geen water kunnen doordringen tussen het vloeroppervlak en de hechtlaag. Bij een verhuizing of als u raakt uitgekeken raken op de sticker, is het vrij eenvoudig om deze zonder breuken of plakresten te verwijderen, zodat er geen sporen achter blijven.

Voordelig vloerstickers bestellen van goede kwaliteit

Een vloerstickers en 1,5 m stickers bestellen bij Digitalesticker.nl is lekker gemakkelijk. Kies voor binnen gebruik of buiten gebruik, maak een keuze voor de vorm, kies een kleur of ga voor een full colour print, upload je eventuele foto of afbeelding uploaden en bepaal het gewenste aantal. Na dit voor iedereen overzichtelijke stappenplan kunt u afrekenen met de voor de hand liggende betaalwijzen, en komt de bestelling zo snel mogelijk uw kant op.

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling of zijn er mogelijk nog andere vragen? Dan zijn wij u graag van dienst. neem gerust contact op via telefoon of e-mail, onze verkoopafdeling staat u graag te woord.

Bereken jouw prijs